30 oktober 2019 Liverpool Arsenal Speltips

Speltips Arsenal – Nottingham Forest 30/10: Glasklart

Det är toppen som möter botten då ligaledarna Arsenal ställs mot tabelljumbon Nottingham Forest på söndagseftermiddagen.

Arsenal är såklart väldigt stora favoriter inför söndagens drabbning och en trepoängare är nog precis det som Mikel Artetas mannar behöver efter ett par matcher med lite motgångar. Nottingham Forest stod för en väldigt fin skalp senast mot Liverpool, men lär få det svårt att upprepa den bedriften mot Arsenal på Emirates.

Det hittills nära inpå felfria Arsenal vacklade lite i både liga- och Europaspel senast. I den förra omgången så inledde de i ett väldigt högt tempo mot Southampton och borde kanske ha kunnat få med sig en tvåmålsledning in i halvtidsvilan. De fick dock nöja sig med 1-0, vilket skulle straffa sig i den andra halvleken då Southampton lyckades kombinera sig igenom backlinjen och trycka dit kvitteringsmålet efter ett fint anfall.

Även mot PSV gick det tyngre då det reservbetonade Arsenal, som fram till dess hade plockat upp full pott, fick se sig besegrade nere i Eindhoven. Det var kanske inte helt oväntat att de skulle stöta på motgångar förr eller senare, särskilt med tanke på att de har haft ganska små marginaler under de senaste matcherna, med tre raka 1-0-segrar som föranledde krysset mot Southampton.

På hemmaplan mot tabelljumbon så ska det dock inte vara något snack och söndagens match är, som sagt, förmodligen precis vad Arsenal behöver för att komma tillbaka upp på hästen.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Nottingham Forest kommer nog att kunna växa

Förra omgångens stora bomb var Nottingham Forests trepoängare mot Liverpool efter nio raka matcher utan vinst. Det har funnits viss antydan till att Steve Coopers mannar har gått åt rätt håll, då de har tagit poäng i tre av deras fyra senaste matcher åtminstone.

Bottenstriden är nu väldigt jämn med alla tre lag under strecket på nio poäng och av dessa tre så är det Forest som verkar vara det mest formstarka. Det är inte orimligt att tänka att de faktiskt kommer att bli bättre framöver då det rimligtvis krävs en startsträcka för en klubb som har bytt ut en väldigt stor del av laget under sommaren och där flera värvningar har kommit in sent.

Cooper är dock en erkänt duktig tränare och kan kanske få ihop detta lagbygge tillräckligt för att undvika nedflyttning till vår, men det ska inte vara tillräckligt starkt för att kunna utmana detta Arsenal på bortaplan ännu.

De har täppt till defensiven en del, men har bara mäktat med två mål på deras fem senaste matcher. Vi spelar därmed på att ett defensivt säkert Arsenal vinner detta utan att släppa in mål för 1.86 hos Lucky Sports.

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Arsenal vinner mot noll
Odds: 1.86
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: 15:00
TV: 
Stream: 

Jämför odds: