Speltips Aston Villa Arsenal 21/7 2020

Speltips Aston Villa – Brentford 23/10: Ny tränare

Ett Aston Villa som har genomgått förändringar i veckan ställs mot Brentford på Villa Park på söndag.

Aston Villa - Brentford

Premier League
Hämta upp till 1250kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Det var ingen hemlighet att Steven Gerrard satt löst på tränarbänken och ingen var nog förvånad då han fick sparken efter ännu en tung förlust borta mot Fulham med 0-3 i torsdags. Vi får se ifall interimtränaren Aaron Danks kan göra bättre ifrån sig då Brentford kommer på besök till Villa Park.

Aston Villa har hittills bara skrapat ihop nio poäng på elva spelade matcher och det är i nuläget bara målskillnad som håller dem ovanför strecket. Det är med andra ord klart under förväntan och det vi har fått se av Aston Villa hittills har varit en besvikelse.

Anfallsspelet har inte fungerat riktigt och precis som inför förra omgången så är det bara Wolverhampton som har gjort färre mål i Premier League. Den nya tränaren som kommer in kommer att ha en utmaning framför sig.

Det är aldrig lätt att veta hur ett lag reagerar på ett tränarbyte, då det kan skilja sig väldigt. Men Aston Villa har i alla fall tagit sju av sina nio poäng hemma hittills i år och är favoriter till segern hos spelbolagen.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Brentford har varit svårslagna

Med ytterligare fem poäng och sju placeringar uppåt i tabellen så ser saker och ting betydligt ljusare ut för Brentfords del. Londonklubben verkar sköta den fruktade andra säsongen uppe i Premier League utmärkt hittills och ser ut att kunna vara konkurrenskraftiga nog för att faktiskt stanna en längre tid i den engelska högstaligan.

I deras två senaste matcher så har de slagit Brighton hemma och lyckades kryssa mot Chelsea i en mållös match i onsdags. Chelsea dominerade matchbilden, men Brentford saknade absolut inte chanser för att få med sig alla tre poäng. Båda dessa resultaten kom dock på hemmaplan, där Brentford har varit betydligt starkare än så länge. På bortagräs så har de lyckats skrapa ihop tre kryss och två förluster hittills och jagar alltså fortfarande sin första trepoängare på bortaplan.

Båda lagen dras med en del skador. Aston Villa saknar Boubacar Kamara och Lucas Digne medan Brentford saknar Christian Nörgaard och Aaron Hickey bland annat. För svensk del så är det också tråkigt att både Ludwig Augustinsson och Pontus Jansson är skadade för vardera lag.

Det är svårt att få en klar matchbild när Aston Villa har en ny tränare, men jag tror att det kan bli rätt jämnt och även om Aston Villa får en skjuts av bytet så är Brentford svårslagna. Vi spelar därmed för ovanlighetens skull på kryss för 3.50 hos Bet365.

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: X – Oavgjort
Odds: 3.50
Bolag: Bet365
Spelstopp: 15:00
TV: 
Stream: 

Jämför odds: