Speltips Aston Villa – Burnley 19/5: Desperat poängbehov

Axel Sjödin Publicerat: 19 May 2022

Aston Villa välkomnar ett allt mer desperat Burnley i stort poängbehov då de båda lagen drabbar samman på Villa Park under torsdagen.

Aston Villa - Burnley

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Det var bara lite knappt två veckor sedan dessa lag möttes på Turf Moor i ligaspelet och nu kort därefter får vi se ett andra möte på Villa Park. Då var Aston Villa det klart mer effektiva laget och kunde ganska bekvämt vinna med klara 3-1 med full kontroll matchen igenom.

Det ska bli intressant att se ifall Burnley kan rubba detta Aston Villa på bortaplan istället då de har kniven mot strupen. Då Aston Villas enda förlust i de fem senaste omgångarna kom via en 1-2-förlust mot Liverpool så kan det bli en väldigt tuff uppgift. Även i matchen mot ligatvåan så spelade Aston Villa bra och har i allmänhet visat på någorlunda god form på senaste.

I den senaste omgången var de nära att få med sig tre poäng hemma mot Crystal Palace, men fick tillslut nöja sig med ett kryss ändå. Aston Villa har faktiskt inte varit särskilt starka på hemmagräs under säsongen, speciellt inte i vår, och för Burnleys del så kan ett kryss räcka långt.

Ollie Watkins är i fin form med tre mål på de fyra senaste omgångarna. Särskilt imponerande då han inte ens var i skick att träna inför den senaste omgången. Ezri Konsa är det enda egentliga tappet de har på skadelistan nu inför torsdagen.

ETT AV SVERIGES HETASTE SPELBOLAG JUST NU! Vi har gjort en bedömning av alla nya spelbolag och insett att CampoBet är svaret för den som vill prova ett nytt, hett spelbolag i Sverige. Nya kunder får dessutom 100 kronor i bonus. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos campobet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Chanserna börjar sina för Burnley

Burnley befinner sig i nuläget under strecket, en poäng bakom Leeds och två bakom Everton. De har dock fortfarande allt i egna händer då de har en match mindre spelad än Leeds. Det gäller dock att ta poäng i någon av dem och det lär inte bli lätt. Först är det Aston Villa borta innan de möter ett vasst Newcastle på Turf Moor i den sista omgången.

Ifall nu Leeds inte tar poäng borta mot Brentford i den avslutande omgången så räcker det med ett kryss här då Burnley har en klart bättre målskillnad än The Whites. Men de hoppas såklart att slippa sitta och bita på naglarna i den avslutande omgången och avgöra detta på egen hand.

Två raka förluster mot Aston Villa och Tottenham har dock ställt till saker och ting. Mike Jackson-effekten verkar ha mattats av lite och Burnley kan, trots en strålande insats på senaste, ändå bli laget som trillar ned i Championship ifall de inte lyckas trotsa oddsen.

Det senaste resultatet för ett par veckor sedan är trots allt talande när det gäller styrkeförhållandet mellan dessa klubbar och Burnleys bortafacit är inte heller någon inspirerande läsning. Vi spelar därmed på den raka ettan här för 2.05 gånger pengarna hos Campobet.

  Rygga spelet hos Campobet – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Aston Villa vinner
Odds: 2.05
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 21:00
TV: 
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: