18 februari 2020 Atlético Madrid Liverpool Speltips

Speltips Aston Villa – Liverpool 10/5: Tät tillställning

Steven Gerrards Aston Villa tar emot ett titeljagande Liverpool i Premier League. Matchen spelas tisdagen den 10 maj 2022 med avspark kl 21.00.

Efter fyra raka förluster har det vänt uppåt igen för Aston Villa i de senaste matcherna. Man kommer från två raka segrar som ger att man står på 43 poäng efter 34 matcher.

I de två senaste omgångarna har Aston Villa ställts mot bottenlaget Norwich och Burnley. I lördags svarade man för en stark insats då man besegrade ett formstarkt och högmotiverat Burnley med 3-1 på Turf Moor. Dessförinnan slog man Norwich med 2-0 hemma.

Aston Villa har möjligheten att ta sig upp på den övre halvan av Premier League, men annars har man inte jättemycket att spela för. Nu ställs man återigen mot ett lag som har desto mer att spela för. För Steven Gerrards del gäller det att hans Aston Villa har chansen att sätta käppar i hjulen i Liverpools titeljakt.

PROVA EXPEKT – KLASSISKA SPELBOLAGET ÄR TILLBAKA PÅ TOPP! Det populära spelbolaget Expekt är ett av Sveriges äldsta. Nu tycker vi att man är tillbaka på allvar igen. Sätt in 100 kronor – och spela för 200 kronor. Läs mer om bonusen eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100% upp till 1500 kronor freebet hos expekt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Ett pressat Liverpool

Att Liverpools spelschema är snudd på omänskligt tufft är ett faktum. Det är helt enkelt den verkligen som gäller om man går för att vinna en kvadrupel.

Kanske var det också lite soppatorsk vi såg när Liverpool tappade poäng hemma mot Tottenham i lördags. Inför det mötet hade Jurgen Klopps manskap sex raka segrar bakom sig, men här tog den sviten slut. Spurs tog ledningen i den andra halvleken och Liverpool lyckades sedan forcera in en kvittering till 1-1 som blev slutresultatet.

Steven Gerrard står nu som motståndare till Liverpool för andra gången. Senast det begav sig kunde Aston Villa stå upp på ett bra sätt men det var Liverpool som vann på Anfield med 1-0 i december.

Det blev en tät tillställning där Aston Villa försvarade sig väl när de här lagen senaste möttes och jag finner anledning att tro på något liknande den här gången. Aston Villa har bara släppt in ett mål på sina tre senaste matcher och det har gjorts under 2.5 mål i fyra av Liverpools fem senaste matcher. Därtill har Liverpool endast släppt in ett mål på de fyra senaste ligamatcherna.

Gerrard blir återigen en huvudfigur inför den här matchen och vissa konkurrenter till Liverpool tror säkert att han inte kommer vilja den här matcher.

Jag tror att det här kommer att bli en tuff uppgift för ett Liverpool som inte hade riktigt samma energi i lördags och som nu är, mer eller mindre, piskade att vinna. Mitt spel blir att det görs under 3 mål (asian handicap) till 1.84 gånger pengarna hos Expekt.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100% upp till 1500 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 3 mål (asian)
Odds: 1.84
Bolag: Expekt
Spelstopp: 21:00, tisdag 10 maj 2022
TV: 
Stream: 

Jämför odds: