Speltips Aston Villa Manchester United 9 juli 2020

Speltips Aston Villa – Manchester United 6/11: Försvarsstarka

Aston Villa gästas av Manchester United i den 14:e omgången av Premier League. Matchen spelas söndagen den 6 november 2022 med avspark kl 15:00 på Villa Park.

Steven Gerrard lyckades inte sätta någon tydlig identitet på Aston Villa. Efter hans avsked fick man direkt en positiv reaktion då man direkt kunde besegra Brentford med hela 4-0 hemma på Villa Park.

Men lagets problem löses inte över en natt och i förra helgen blev man relativt utspelad på St James Park. Villa föll med samma siffror som man vann med i den föregående matchen och står därmed kvar på 12 poäng efter 13 ligamatcher.

Nu är det så Unai Emerys tur att kliva in i handlingen då han skrivit på ett rekordlångt kontrakt med Birmingham-klubben. Första matchen blir nu en tuff prövning mot ett formstarkt Manchester United.

Emery-effekt?

Erik ten Hag har gått på ett par nitar under säsongsinledningen med Manchester United, men utvecklingen pekar åt rätt håll. Nu kommer man till det här mötet med sju segrar och två kryss på de nio senaste matcherna om vi inkluderar Europa League.

Förra helgens insats då man besegrade West Ham med 1-0 var ingen topprestation, men man gjorde vad som krävdes för att ta tre poäng. I veckan kunde man sedan åka ner till Baskien och besegra Real Sociedad med samma siffror i Europa League.

Senast Aston Villa och Manchester United möttes i Premier League slutade 2-2 på Villa Park i vintras. I förra höstens möte på Old Trafford var det gästerna som gick segrande med 1-0.

Aston Villa hoppas nu på en positiv Emery-effekt, men de ställs mot ett Man United som framförallt ser ut att ha hittat en defensiv stabilitet. Erik ten Hags manskap har endast släppt in ett mål (på straff mot Chelsea) på de sju senaste matcherna.

Manchester United är, trots avstängning på Bruno Fernandes, rättmätiga favoriter. Samtidigt lär Unai Emery kunna höja Aston Villa och initialt blir det nog primärt fokus på de defensiva grunderna. Mitt spel blir X2 och att det görs under 3.5 mål totalt till 1.82 gånger pengarna hos Expekt.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100% upp till 1500 kronor gratisspel!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: X2 & under 3.5 mål
Odds: 1.82
Bolag: Expekt
Spelstopp: 15:00, söndag 6 november 2022
TV: 
Stream: 

Jämför odds: