13 april 2018 Aston Villa Leeds United Speltips

Speltips Aston Villa – Norwich 30/4: Formsvaga

Ett formsvagt Aston Villa tar emot tabelljumbon Norwich City i Premier League. Matchen spelas lördagen den 30 april 2022 med avspark kl 16.00 på Villa Park.

Aston Villa lyckades få med sig en poäng från bortamötet mot Leicester i lördags, men det är också lagets enda poäng på de fem senaste matcherna i Premier League. Den pinnen ger att man står på 37 poäng efter 32 spelade matcher och ligger på en 15:e plats i tabellen.

Steven Gerrard kom in och lyfte Aston Villa under vintern men den senaste tiden har vi sett en backlash. Inför mötet mot Leicester hade man alltså förlorat fyra raka matcher. På så vis var den insatsen ett framsteg. Man har dock alltjämt svårt att få fart på målfabrikationen då man endast gjort två mål på de fem senaste matcherna.

Nu gästas man av ett Norwich City som leds av Gerrards företrädare Dean Smith. Inte heller han har lyckats lyfta sitt lag tillräckligt då det mesta talar för att nykomlingen Norwich kommer att åka ur Premier League.

PROVA EXPEKT – KLASSISKA SPELBOLAGET ÄR TILLBAKA PÅ TOPP! Det populära spelbolaget Expekt är ett av Sveriges äldsta. Nu tycker vi att man är tillbaka på allvar igen. Sätt in 100 kronor – och spela för 200 kronor. Läs mer om bonusen eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100% upp till 1500 kronor freebet hos expekt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Smiths återkomst

Norwich har haft en motig säsong från start. Man inledde med ett stentufft spelprogram, halkade efter direkt och har sedan varit fast förankrade i botten av tabellen. Efter 33 spelade matcher har man skrapat ihop 21 poäng och avståndet upp ovanför strecket är därmed tio poäng med fem matcher kvart att spela.

Måstematcherna avlöser varandra för Norwich men man har gått bet på samtliga poäng i de två senaste matcherna. I lördags föll man med klara 3-0 hemma mot Newcastle och dessförinnan blev det, trots en fin insats, förlust med 3-2 borta mot Manchester United.

Aston Villa och Norwich möttes senast i december och det var då Dean Smith och hans Norwich som fick se sig besegrade. Steven Gerrards manskap vann då på bortaplan med 2-0.

Nu återvänder Smith till Villa Park och det blir förstås en speciell match för hans del. Även om Aston Villa är formsvaga kommer Norwich som stora underdogs inför den här matchen. Ett spel på att hemmalaget vinner ger endast 1.42 gånger insatsen.

Norwich är pressade att vinna, men Aston Villa har också de en hel del att spela för. De har ännu inte säkrat kontraktet i Premier League och Gerrard behöver bevisa att laget, trots allt, är på rätt väg under hans regi.

Aston Villa är rättmätiga favoriter, men man har inte övertygat på sistone. Man kommer från en 0-0-match och har endast gjort två mål på de fem senaste matcherna. Det gör att jag finner anledning att tro att Norwich kommer kunna stå upp ganska väl här. Mitt spel blir att det kommer göras under 3 mål (asian handicap) till 1.68 gånger pengarna hos Expekt.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100% upp till 1500 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 3 mål (asian)
Odds: 2,00
Bolag: Expekt
Spelstopp: 16:00, lördag 30 april 2022
TV: 
Stream: 

Jämför odds: