Speltips Aston Villa – Southampton 16/9: Framåtlutat

Martin Efvergren Publicerat: 16 September 2022

Aston Villa tar emot Southampton i den sjunde omgången av Premier League. Matchen spelas fredagen den 16 september 2022 med avspark kl 21:00 på Villa Park.

Aston Villa – Southampton

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Aston Villa var, av de flesta, uträknade inför hemmamötet mot Manchester City förra lördagen. Man kom till den matchen med tre raka förluster och det var inte mycket som talade för att man skulle ha chans till poäng.

Men Villa visade karaktär och stod upp på ett väldigt bra sätt genom hela matchen. Trots att gästerna tog ledningen i början av andra halvlek tappade man inte konceptet utan fortsatte att spela disciplinerat. Med dryga kvarten kom så kvittering av Leon Bailey som gav Steven Gerrard och hans manskap ett mycket betydelsefullt besked inför fortsättningen.

Efter sex spelade ligamatcher har Aston Villa dock bara skrapat ihop fyra poäng och läget är därmed fortsatt ganska pressat for Steven Gerrard och hans manskap.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Öppen matchbild

Southampton kommer från en säsong där man blandade och gav en hel del. Av säsongsinledningen att döma har man hittat en stabilare grund att stå på, men resultaten har likväl varit just blandade.

Inför förra lördagens bortamöte mot Wolverhampton hade Southampton svarat för två bra prestationer på hemmaplan mot Manchester United och Chelsea. Mot Man United räckte det inte till poäng, men det kom istället retroaktivt då man kunde besegra Chelsea med 2-1 i matchen därefter.

Mot Wolves kom man dock inte upp i samma intensitet som man visat tidigare då man föll med 1-0. Southampton står därmed på sju poäng efter sex spelade matcher i Premier League.

Aston Villa visade moral och karaktär när man stod upp mot Man City senast och när man mötte Southampton på Villa Park i våras vann med 4-0. Man gäller också som favoriter inför den här matchen, men som jag ser det är utgången oviss.

Aston Villa är mest pressade att vinna och Southampton har spelat en direkt fotboll på sistone som har varit effektiv. Jag räknar med att vi får se två framåtlutade lag och mitt spel blir att båda lagen gör mål till 1.70 gånger pengarna hos Lucky Sport.

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: BLGM
Odds: 1.70
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: 21:00, fredag 16 september 2022
TV: 
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: