Speltips Aston Villa – West Ham 28/8: Ångestladdat

Axel Sjödin Publicerat: 28 August 2022

Aston Villa och West Ham ställs mot varandra i ett ångestmöte där båda lagen är pressade att ta poäng.

Aston Villa - West Ham

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Inget av lagen har fått den start de hade önskat på säsongen och på söndag så väntar ett ångestladdat möte på Villa Park. Det är i alla fall lite bättre för Aston Villas del än för gästerna som ligger sist i tabellen efter tre omgångar med tre raka förluster.

West Ham säkrade åtminstone gruppspel i Conference League efter att ha vunnit två raka matcher mot danska Viborg i kvalet. Men i ligaspelet så har det gått sämre. Den inledande förlusten mot Manchester City var kanske inte så mycket att orda om, men de efterföljande förlusterna mot Nottingham Forest och Brighton är svårare att bortse från.

Trots att de har tryckt dit sex mål i Conference League-kvalet så har de ännu inte spräckt målnollan i Premier League. Sett till de chanser de har skapat så borde de ha gjort mål i båda de senaste mötena, men det har inte gått vägen och sett till de satsningar de har gjort inför säsongen så får West Hams prestationer hittills ses som en riktig flopp.

Än finns det gott om tid att vända på utvecklingen, men tar de inte poäng mot Aston Villa så kommer pressen att öka rejält på laget.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Aston Villa har haft lite motgångar redan

Hemmalaget har haft ett någorlunda överkomligt motstånd i öppningsmatcherna, men har haft en hel del motgångar redan. Efter en väldigt blek fjolårssäsong så har Aston Villa förväntningar på sig att höja sig i år och Steven Gerrard är redan lite pressad från början.

De inledde med en 0-2-förlust borta mot nykomlingen Bournemouth och även om de följde upp med en vinst hemma mot Everton i det efterföljande mötet så drog deras tyngsta nyförvärv Diego Carlos på sig en allvarlig skada och beräknas vara borta under en lång tid. Därefter föll de återigen borta mot ett Crystal Palace som såg klart vassare ut med en glödhet Wilfried Zaha i spetsen.

Det är långt ifrån någon kris i Aston Villa ännu, men med fjolårets besvikelse i bakhuvudet så kommer varningslamporna att börja lysa ifall de går tomhänta mot ett formsvagt West Ham nu på söndag.

Det har i alla fall funnits positiva tecken hos Aston Villa som har fördel av hemmaplan, där de vann senast. För oddsen 2.36 hos Lucky Sports så spelar vi därmed på att Aston Villa vinner mot ett West Ham som inte har hittat rätt ännu.

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Aston Villa vinner
Odds: 2.36
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: 15:00
TV: 
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: