13 april 2018 Aston Villa Leeds United Speltips

Speltips Bournemouth – Aston Villa 6/8: Tuff säsong väntar

Nykomlingen Bournemouth inleder säsongen mot Aston Villa hemma på Vitality Stadium under lördagseftermiddagen.

Bournemouth stod för en stark säsong i Championship under fjolåret då de slutade på andra plats och således knep den andra direktplatsen upp till Premier League. Aston Villas säsong präglades i sin tur av ojämna resultat där de hoppas kunna prestera mycket bättre den här säsongen.

Trots en fin fjolårssäsong så har Bournemouth landat som tabelljumbo i en hel del tabelltips inför säsongen. Det är såklart alltid tacksamt att sätta nykomlingar långt ned, men de har inte heller förstärkt truppen särskilt mycket under sommaren hittills. Den enda lite större värvningen har hämtat in är Marcus Tavernier från Middlesbrough, vilket förmodligen inte kommer att räcka till.

Premier League är ett stort hopp upp från Championship, och även om fönstret ännu inte är stängt så har det vi sett hittills från Bournemouth på transfermarknaden inte direkt ingivit något större hopp om att de kommer att rusta tillräckligt för att klara sig kvar. De får helt enkelt göra sitt bästa med i stort sett samma trupp som de hade i fjol.

INGA OMSÄTTNINGSKRAV – 100 KRONOR BONUS! Lucky Sports storsatsar i Sverige och ger alla nya kunder 100 kronor i bonus – helt utan omsättningskrav. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta omsättningsfri bonus – 100 kronor hos lucky sports!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Aston Villa har vågat satsa under transferfönstret

Ett lag som inte har visat brist på ambition är gästerna Aston Villa. Efter en rätt medioker fjolårssäsong så satsar de återigen mot en topp sex-placering i år och har också värvat i linje med det.

De har köpt loss Philippe Coutinho och hämtat in Diego Carlos från Sevilla och Boubacar Kamara från Marseille. Det är tunga värvningar, som dessutom toppas med ett par svenska landslagsspelare i form av Robin Olsen och Ludwig Augustinsson. Det är oklart hur mycket speltid svenskarna kommer att få, men det gör ändå att Aston Villa kan vara extra kul att hålla ett öga på under säsongen.

Med de satsningar som har gjort så kommer det att krävas mycket bättre resultat än föregående säsong ifall Steven Gerrard ska kunna behålla sitt förtroende på tränarposten. Även om det är på bortaplan så får de i alla fall en mjukstart mot Bournemouth och sett till försäsongen där det har sett bra ut för Villas del så bör de ses som klara favoriter.

Gästerna ska vara det bättre laget här och då många värvningar gjordes tidigt under sommaren så har de haft en del tid att spela ihop sig. Vi spelar därmed också på den raka tvåan här för 2.12 hos Lucky Sports.

  Rygga spelet hos lucky sports – Hämta 100 kronor bonus omsättningsfritt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Aston Villa vinner
Odds: 2.12
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: 16:00
TV: 
Stream: 

Jämför odds: