Speltips Manchester United Bournemouth 4 juli 2020

Speltips Bournemouth – Brentford 1/10: Framåtlutat

Bournemouth gästas av Brentford i den åttonde omgången av Premier League. Matchen spelas lördagen den 1 oktober 2022 med avspark kl 16:00 på Vitality Stadium.

Nykomlingen Bournemouth fick en stökig start på säsongen med stora förluster mot Man City, Arsenal och Liverpool. Därefter fick Scott Parker sparken och laget leds sedan dess av Gary O’Neil som har lyckats sätta en stadga.

O’Neil är alltjämt obesegrad då man vunnit en och spelat två oavgjorda på de tre senaste matcherna. Totalt har Bournemouth spelat ihop åtta poäng på sju matcher, vilket får sägas vara ganska bra av en nykomling som redan mött tre av seriens bästa samt sparkat sin tränare.

I den näst senaste omgången tog man en oerhört viktig seger borta mot Nottingham där man vände 2-0-underläge till seger med 3-2. Därefter stod man för en disciplinerad insats som gav en poäng borta mot Newcastle innan landslagsuppehållet.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Målglada Brentford

Brentford går nu den svåra andra säsongen till mötes, men det har man gjort utan att darra på manschetten så här långt. Totalt sett har det sett stabilt och övertygande ut då man plockat nio poäng på de sju första matcherna.

Den stora höjdpunkten så här långt är 4-0-segern hemma mot Manchester United. Till den nivån lyckades man dock inte nå då man gästades av Arsenal i den senaste matchen innan uppehållet. Där var man långt ifrån att ta poäng då man föll rättvist med 3-0.

Thomas Franks manskap lyckades inte komma upp i sitt, annars så effektiva, presspel i den matchen där man gick mållösa för första gången den här säsongen. Totalt har man ändå gjort 15 mål, vilket endast topplagen trumfar.

Brentford har flyttat fram sina positioner och varit mer framåtlutade den här säsongen. Efter sju omgångar har man ett snitt på 3.86 mål per match. När de nu ställs mot nykomlingen Bournemouth gäller man som favoriter trots bortaplan och jag räknar med att man kommer att försöka sätta sin höga press.

Bournemouth var mer försvarsinriktade i bortamötet mot Newcastle senast, men de lär se det här som en match där kryss inte är bra nog. Sammantaget gör det att jag tror på två framåtlutade lag och att det bör kunna borga för en mer öppen matchbild. Mitt spel blir att båda lagen gör mål till 1.77 gånger pengarna hos Lucky Sport.

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: BLGM
Odds: 1.77
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: 16:00, lördag 1 oktober 2022
TV: 
Stream: 

Jämför odds: