9 september 2018 Liechtenstein Gibraltar Speltips

Speltips Bournemouth – Everton 12/11: Returmöte

Bournemouth och Everton gör upp för andra gången den här veckan då de nu möts i den 15:e omgången av Premier League. Matchen spelas lördagen den 12 november 2022 med avspark kl 16:00 på Vitality Stadium.

Bournemouth har en svag trend i ligaspelet, men i onsdags kunde man bryta en fyra matcher lång förlustsvit då man besegrade Everton med 4-1 i Ligacupen.

I de två föregående matcherna i Premier League hade man tappat tvåmålsledningar till förlust mot både Tottenham och Leeds. Två oerhört tunga nederlag mentalt, men trots att Gary O´Neil valde att rotera en hel del i startelvan kunde man studsa tillbaka och vinna med klara 4-1 hemma mot Everton.

Nu möts lagen igen i ett returmöte, vilket adderar en extra krydda när viktiga poäng står på spel mellan två bottenlag.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Ett målglatt Bournemouth

Det blev en jobbig bottenstrid för Everton förra säsongen och för tillfället ser det ut att kunna bli något liknande även den här säsongen. Förra helgen föll man med 2-0 hemma mot Leicester i ligan och i onsdags blev man alltså utslagna av Bournemouth i Ligacupen.

Efter 14 spelade matcher har Everton spelat ihop 14 poäng och är därmed en poäng före Bournemouth. Lagen placerar sig på 16:e och 17:e plats och den här sista matchen innan uppehållet blir väldigt viktig mentalt, inte minst i fråga om Frank Lampard och Gary O´Neil ställning som managers.

Everton har haft problem med den offensiva produktionen medan Bournemouth främsta problem i de senaste matcherna har varit defensiven. Totalt har de sistnämnda släppt in åtta mål på de tre senaste men de har också gjort nio mål framåt.

Det blev en öppen matchbild i onsdags och jag tror att den här matchen kommer att se liknande ut. Mitt spel blir att båda lagen gör mål till 1.85 gånger pengarna hos Lucky Sport.

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: BLGM
Odds: 1.85
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: 16:00, lördag 12 november 2022
TV: 
Stream: 

Jämför odds: