Speltips Manchester United Bournemouth 4 juli 2020

Speltips Bournemouth – Southampton 19/10: Tät batalj

Ett svårslaget Bournemouth tar emot Southampton i den elfte omgången av Premier League. Matchen spelas onsdagen den 19 oktober 2022 med avspark kl 20:30.

Gary O’Neil är alltjämt obesegrad som huvudtränare för Bournemouth. Sedan 9-0-förlusten mot Liverpool har han lett laget i sex matcher av vilka man kryssat fyra och vunnit två. Totalt har man tagit 13 poäng på tio matcher.

Det är imponerande hur Bournemouth har tagit sig samman sedan haveriet på Anfield och det efterföljande avskedet av Scott Parker. Man har visserligen kryssat tre av sina fyra senaste matcher, men man har bevisat att man kommer bli att räkna med i den här serien.

I lördag blev det en svängig tillställning då man spelade 2-2 borta mot Fulham. Bournemouth tog ledningen två gånger om, men hemmalaget tog sig tillbaka och totalt sett var det ett ganska rättvist resultat.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Ett uddlöst Southampton

Southamptons formkurva kan man säga är den motsatta jämfört med Bournemouths. De hade en positiv trend då man, bland annat, slog Chelsea hemma, men därefter har man bara tagit en poäng på de fem senaste matcherna. Totalt har man skrapat ihop åtta poäng på tio matcher vilket gör att man för tillfället ligger under nedflyttningsstrecket.

I söndags kunde man emellertid bryta en fyra matcher lång förlustsvit. Detta då man spelade 1-1 hemma mot West Ham. Dessförinnan hade man åkt på uddamålsförluster i mötena mot Wolverhampton, Aston Villa och Everton samt en 4-0-förlust mot Man City.

Insatsen senast var ett litet steg i rätt riktning för Ralph Hasenhuttls manskap, men läget börjar bli alltmer pressat. Framförallt har man problem med målfabrikationen och det har bara blivit två mål på de fem senaste matcherna.

Förutsättningarna inför det här mötet är jämna. Att Southampton gäller som knappa favoriter vill jag dock ifrågasätta. Som jag ser det borde det snarare vara det omvända.

Hursomhelst räknar jag med att det här kommer att bli en intensiv men inte alltför välspelad kamp. Viktiga poäng står på spel och båda lagen kommer att sälja sig dyrt och ha fokus på att minimera riskerna i sitt spel. Mitt spel blir att det kommer göras under 2.5 mål totalt till 1.78 gånger pengarna hos Lucky Sport.

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 2.5 mål
Odds: 1.78
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: 20:30, onsdag 19 oktober 2022
TV: 
Stream: 

Jämför odds: