Speltips Bournemouth Tottenham 9 juli 2020

Speltips Bournemouth – Tottenham 29/10: Fördel gästerna

AFC Bournemouth tar emot Tottenham Hotspur i den 13:e omgången av Premier League. Matchen spelas lördagen den 29 oktober 2022 med avspark kl 16:00 på Vitality Stadium.

Gary O’Neil tog över Bournemouth efter 9-0-förlusten mot Liverpool och lyckades gå obesegrad i sex raka matcher. Den sviten är nu emellertid bruten då man kommer till den här matchen med två raka förluster och tillika mållösa matcher bakom sig.

I måndags ställdes man mot West Ham på bortaplan. Man föll då med 2-0 efter att båda målen gjorts på tilläggstid i den första och den andra halvleken. I omgången dessförinnan gick man en jämn batalj hemma mot Southampton, men även i den matchen saknades spetsen framåt då man föll med 1-0.

Därmed står Bournemouth kvar på 13 poäng efter 12 spelade matcher i Premier League.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Spurs studsar tillbaka

Tottenham Hotspur såg ut att ha säkrat sitt avancemang i Champions League, men deras 2-1-mål mot Sporting i onsdags dömdes bort efter lång granskning. Därmed har Spurs inte lyckats vinna på tre raka matcher.

Förra helgen åkte man på sin andra raka förlust i Premier League i hemmamötet mot Newcastle. Detta efter att Lloris haft en mindre lyckad dag på jobbet och, mer eller mindre, bjudit gästerna på två mål. Tottenham såg annars ut att ha fått matchen dit de ville inledningsvis, men på det stora hela var det ändå en rättvis 2-1-seger för Newcastle.

Tottenham har därmed tappat mark i toppen av tabellen och nu krävs ett trendbrott. Alltjämt saknas Kulusevski och Richarlison och Bournemouth på bortaplan är ingen enkel uppgift för ett Spurs som inte sällan har svårt mot lågt stående försvar.

Samtidigt kan vi konstatera att Tottenham, så här långt, har fått resultaten med sig i de ligamatcher man ska vinna. Förlusten mot Newcastle senast är väl det enda smärre undantaget. Jag finner därför anledning att tro att man kommer göra vad som krävs för att vinna den här matchen. Mitt spel blir en rak tvåa, att Tottenham vinner till 1.71 gånger pengarna hos Lucky Sport.

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Tottenham vinner
Odds: 1.71
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: 16:00, lördag 29 oktober 2022
TV: 
Stream: 

Jämför odds: