Speltips Bournemouth – Wolverhampton 31/8: Fördel gästerna

Martin Efvergren Publicerat: 31 August 2022

Nykomlingen Bournemouth måste försöka resa sig när man ställs mot Wolverhampton Wanderers i den femte omgången av Premier League. Matchen spelas onsdagen den 31 augusti 2022 med avspark kl 20:30 på Vitality Stadium.

Bournemouth – Wolverhampton

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Välkommen till Premier League kan man väl säga till Bournemouth som nu har 0-16 på sina tre senaste ligamatcher. Man har visserligen ställts mot toppmotstånd där ingen har förväntat sig någonting, men sättet man rasade samman på i lördags bådade inte gott. Nu har redan åtgärder vidtagits då klubben i tisdags meddelade att man sparkar Scott Parker redan efter fem omgångar. Laget kommer nu tills vidare ledas av Gary O’Neil.

Bournemouth släppte in minst mål i Championship och den organisatoriska stabiliteten som Parker lyckades sätta var lagets främsta styrka. Nu kommer man från en 9-0-förlust borta mot Liverpool där allting rämnade och det är förstås en tuff utmaning att resa sig från, även om managern har fått lämna.

Man inledde annars säsongen på ett bra sätt då man höll tätt bakåt och besegrade Aston Villa med 2-0. Därefter har det bakåt rakt nedåt med klara förluster mot Manchester City och Arsenal i de två efterföljande matcherna.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Wolves har förtjänat mer

Wolverhampton Wanderers har inte heller fått någon bra start på säsongen och faktum är att man är en poäng sämre än Bournemouth. Prestationsmässigt har man dock inte varit sämre än sin kommande motståndare, men man är alltjämt utan seger.

I lördags stod man för en väl genomförd insats som såg ut att bära till tre poäng hemma mot Newcastle. På tilläggstid skulle dock gästerna komma att kvittera till 1-1 efter ett klassmål av Saint-Maximin.

Wolves har därmed förlorat knappt mot både Leeds och Tottenham samt kryssat mot Fulham och Newcastle. Precis som förra säsongen är det i den offensiva tredjedelen som det brister för Wolverhampton samtidigt som man är fortsatt välorganiserade i sin defensiv.

Raul Jimenez var åter i startelvan mot Newcastle och spelade hela matchen. Nyckeln för Wolves är att han får vara skadefri och att han börjar producera. När man nu ställs mot ett förmodat skärrat Bournemouth bör möjligheterna att göra mål och ta sin första seger vara goda.

Jag räknar visserligen med ett revanschsuget och bättre Bournemouth som primärt kommer att fokusera på att sätta sina grunder, men jag tror inte att det kommer att räcka till poäng här heller. Mitt spel blir en rak tvåa, att Wolverhampton Wanderers vinner till 2.25 gånger pengarna hos Lucky Sport.

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Wolverhampton vinner
Odds: 2.25
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: 20:30, onsdag 31 augusti 2022
TV: 
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: