Speltips Brighton Arsenal 20 juni 2020

Speltips Brentford – Brighton 14/10: Framåtlutat

Fredagskvällen bjuder på en match från Premier League där Brentford tar emot Brighton & Hove Albion. Matchen spelas fredagen den 14 oktober 2022 med avspark kl 21:00.

Brentford inledde säsongen piggt med 4-0-segern mot Manchester United som den främsta bedriften. Den senaste tiden har dock formkurvan pekat nedåt och man har bara tagit en poäng på de tre senaste matcherna i Premier League.

I lördags hade man en riktigt tung eftermiddag på St James’ Park där man var chanslösa mot Newcastle. Förlustsiffrorna blev hela 5-1 i en match där framförallt Ethan Pinnock stod för ett flertal bjudningar. Detta då han tog plats i trebackslinjen för första gången den här säsongen i skadade Pontus Janssons frånvaro.

Brentford har bara gjort ett mål på sina tre senaste matcher, vilket är en måltorka som kommit plötsligt då man tidigare ett väldigt vassa ut framåt.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Brighton är knappa favoriter

Brighton & Hove Albion har varit den här säsongens stora utropstecken bland de mindre resursstarka lagen i Premier League. Nu är dock frågan om Roberto De Zerbi kan komma i närheten av den poängproduktion som man hade under Graham Potter i de sex första omgångarna.

Ur den aspekten är det en otacksam uppgift som De Zerbi har då Brighton sannolikt skulle ha dalat oavsett tränarskiftet. Hursomhelst har det bara blivit en poäng på de två första matcherna, men det är förstås inget att skämmas för då Liverpool och Tottenham stått för motståndet.

Efter 3-3-matchen på Anfield lyckades De Zerbis manskap inte lika väl offensivt hemma mot Tottenham i lördags. Gästerna stängde ner Brighton på ett effektivt sätt och kunde åka hem med en 1-0-seger.

Förra säsongen vann Brighton båda mötena mot Brentford. På hemmaplan med 2-0 och på bortaplan med 1-0. Förutsättningarna inför det här mötet är jämna, men det är Brighton som gäller som knappa favoriter.

Brighton hade svårt att komma åt Tottenham senast, men jag räknar med att de kommer ha större möjligheter mot ett Brentford som såg väldigt svajiga ut senast. Samtidigt är Thomas Franks gäng vassa när de får sitt presspel att stämma, i synnerhet på hemmaplan.

Jag tror att båda lagen ser det här som en match där man ska går för segern och deras spelsätt borgar för att det kan bli en relativt öppen matchbild. Mitt spel blir därför att båda lagen gör mål till 1.77 gånger pengarna hos Lucky Sport.

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: BLGM
Odds: 1.77
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: 21:00, fredag 14 oktober 2022
TV: 
Stream: 

Jämför odds: