Speltips Crystal Palace Burnley 29 juni 2020

Speltips Brentford – Burnley 12/3: Intensiv batalj

Viktiga poäng står på spel när Brentford tar emot Burnley i Premier League. Matchen spelas lördagen den 12 mars 2022 med avspark kl 16:00.

Brentford FC hade inför bortamötet mot Norwich bara tagit en poäng på de åtta senaste matcherna i Premier League. I förra lördagens match gjorde Christian Eriksen debut från start för Brentford och då kom också den första segern sedan början av januari.

Efter en stark höst har trenden pekat rakt nedåt för nykomlingen de senaste månaderna. Det var därför en oerhört betydelsefull trepoängare man kunde ta då man segrade med 3-1 mot Norwich förra helgen.

Brentford står därmed på 27 poäng efter 28 matcher och ligger på en 15:e plats. Läget är dock alltjämt något pressat när man nu ställs mot ett Burnley som placerar sig under strecket. De är just nu sex poäng efter Brentford, men har en match mindre spelad.

PROVA BETSSON – FÅ 100 KRONOR BONUS! Det populära spelbolaget Betsson är kända för sina höga odds, boostade oddsmarknader och roliga tävlingar. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos betsson!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Ingen är nöjd med kryss

Burnley FC såg ut att ha inlett en klättring uppåt, men den har emellertid kommit av sig i de två senaste omgångarna. I lördags föll man med klara 4-0 hemma mot Chelsea och dessförinnan gick man också mållösa då man föll med 2-0 hemma mot Leicester.

Inför de här två raka förlusterna hade Burnley inte förlorat mer än en match (mot Liverpool) av de sju föregående.

På Burnleys skadelista finns Gudmundsson, Vydra, Stephens och Pieters. Brentford har Dasilva avstängd samt frågetecken kring Nörgaard och Ajer.

Brentford och Burnley möttes senast i slutet av oktober på Turf Moor. Då var det hemmalaget som segrade med 3-1.

När de nu möts igen är förutsättningarna jämna men det är Brentford som gäller som knappa favoriter hos spelbolagen. Ett spel på hemmalaget ger omkring 2.23 gånger insatsen.

Eriksens blotta närvaro bidrog säkerligen till att lyfta Brentford senast. De kommer troligen med den bättre känslan då Burnley har tappat lite momentum på sistone. Samtidigt är Sean Dyches gäng inte ett lag som låter sig nedslås i första taget.

Jag räknar med att det här kommer att bli en jämn och intensiv batalj, mellan två lag som inte drar sig för att spela tufft och rakt utan krusiduller. Inget av lagen lär vara speciellt nöjda med ett kryss och jag tror faktiskt att det kan bli en ganska öppen matchbild trots att mycket står på spel.

Mitt spel blir att båda lagen gör mål till fina 2.04 gånger pengarna hos Betsson.

  Rygga spelet hos betsson – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: BLGM
Odds: 2.04
Bolag: Betsson
Spelstopp: 16:00, lördag 12 mars 2022
TV:  [viasatextra]
Stream: 

Jämför odds: