28 april 2019 Manchester United Chelsea Speltips

Speltips Brentford – Chelsea 19/10: Formstarka gäster

Brentford gästas av ett formstarkt Chelsea i den elfte omgången av Premier League. Matchen spelas onsdagen den 19 oktober 2022 med avspark kl 20:30.

Efter tre raka matcher utan vinst kunde Brentford studsa tillbaka i mötet mot Brighton i fredags. Därmed står man på 13 poäng efter tio spelade matcher.

Sett till matchbilden så var det dock gästande Brighton som förde spelet. De hade ett stort bollinnehav, men Brentford hade effektiviteten och spetsen framåt, inte minst tack vare Ivan Toney. Han gjorde båda målen när Brentford vann med 2-0 i en taktiskt väl genomförd match.

Dessförinnan hade man åkt på en 5-1-förlust borta mot Newcastle i en match där man bjöd motståndarna på alltför mycket. På den punkten kunde man verkligen revanschera sig i fredags.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Samma matchplan som senast

Graham Potter är obesegrad som manager för Chelsea och kommer nu till den här matchen med fem raka segrar. Därtill har man hållit nollan i fyra raka matcher om vi räknar in de två mötena mot AC Milan i Champions League.

Potter har med andra ord fått en drömstart och nu är Chelsea med i toppstriden på allvar. Söndagens insats borta mot Aston Villa var kanske inte den bästa hittills, men återigen var man stabila och kunde vinna med 2-0 efter att Mason Mount gjort båda målen.

Chelseas spelschema har varit tätt på sistone och man har skador på James, Fofana och Kanté. Potter har dock valt att rotera ganska friskt både vad gäller spelare och spelsystem utan att kvaliteten gått ner. Det gör dem förstås mer svårlästa för motståndarna och det täta matchandet blir en mindre betydande faktor.

Chelsea slog Brentford med 1-0 borta förra säsongen, men på Stamford Bridge åkte man på en överraskande 4-1-förlust. När de nu möts igen har jag svårt att se att Brentford ska kunna störa ett formstarkt och harmoniskt Chelsea.

Precis som mot Brighton så lär Brentford inte ha mycket boll i den här matchen. Thomas Franks matchplan blir nog ungefär densamma, men motståndaren den här gången är bättre. Mitt spel blir en rak tvåa, att Chelsea vinner till 1.75 gånger pengarna hos Lucky Sport.

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Chelsea vinner
Odds: 1.75
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: 20:30, onsdag 19 oktober 2022
TV: 
Stream: 

Jämför odds: