Speltips Brentford – Everton 27/8: Pressade gäster

Martin Efvergren Publicerat: 26 August 2022

Brentford tar emot ett Everton som jagar sin första seger i den fjärde omgången av Premier League. Matchen spelas lördagen den 27 augusti 2022 med avspark kl 16:00.

Brentford – Everton

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Brentford FC kommer från en lyckad första säsong i Premier League och ska nu försöka bibehålla nivån under den ”svåra andra säsongen”.

Så här långt ser det i alla fall lovande ut. I premiären lyckades man vända ett 2-0-underläge till kryss borta mot Leicester och därefter stod man för en smått episk insats i 4-0-utklassningen hemma mot Manchester United.

Förra helgens insats borta mot Fulham höll dock inte samma klass. Återigen kunde man då vända ett 2-0-underläge till 2-2, men på tilläggstid fick hemmalaget sista ordet då Mitrovic satte 3-2. I veckan kunde man sedan, med en delvis roterad elva, vinna med 2-0 borta mot Colchester i Ligacupen.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Målrika möten i våras

Everton kämpa i motvind hela förra säsongen och problemen man hade då ser man inte ut att ha fått bukt med. Efter tre omgångar står man på en poäng och läget är redan pressat för Frank Lampard och hans manskap.

Man inledde med förluster mot Chelsea och Aston Villa och i lördags såg det illa ut då man gästades av Nottingham Forest. Det blev en jämn och tät tillställning präglad av kamp snarare än skönspel där gästerna tog ledningen med mindre än tio minuter kvar. I den 88:e minuten kunde dock Demerai Gray ordna en kvittering till 1-1. Samme Gray blev också matchens enda målskytt när Everton besegrade i Fleetwood Town borta med 1-0 i tisdags.

Brentford och Everton möttes tre gånger förra säsongen där de förstnämnda vann två av matcherna. Senast vann man med 3-2 på Goodison Park och dessförinnan var det Everton som segrade med 4-1 hemma i Ligacupen.

Everton dras med en hel del skadeproblem, inte minst saknas Calwert-Lewin längst fram. Trots det finner jag anledning att tro att det kommer att göras ett par mål i den här matchen. Framförallt eftersom jag tror att Brentford kommer att bjuda in till en mer öppen matchbild.

Brentfords matcher har varit öppna och målrika så här långt och mötena mot Everton förra säsongen likaså. Mitt spel blir att båda lagen gör mål till 1.84 gånger pengarna hos Lucky Sport.

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: BLGM
Odds: 1.84
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: 16:00, lördag 27 augusti 2022
TV: 
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: