28 januari 2020 Leeds Millwall Speltips

Speltips Brentford – Leeds 22/5: Championship hotar

Leeds slåss fortsatt för sin överlevnad då de reser till London för att möta Brentford i den sista omgången.

Bottenstriden saknar verkligen ingen dramatik då det poängmässigt är helt jämnt mellan Burnley och Leeds inför den avslutande omgången. Burnley har fördel genom en klart bättre målskillnad, vilket gör att Leeds inte har saker i egna händer. De behöver få ett bättre resultat än Burnley, men möter också ett lite mer överkomligt motstånd i form av Brentford.

Leeds har en tuff månad bakom sig där de har ställts mot Manchester City, Arsenal och Chelsea medan deras bottenkonkurrenter har fortsatt plocka poäng under tiden. Leeds blev tomhänta efter mötena mot topplagen, men kunde återigen plocka poäng förra helgen då de mötte Brighton hemma.

Det var dock verkligen med nöd och näppe då Pascal Struijks kvittering kom först i den 92:a minuten. Leeds har varit det svagare av de tre lagen inblandade i bottenstriden, åtminstone under slutspurten, och frågan är om de har det i sig att möta Brentford borta och få med sig tre poäng.

Skadeläget kunde fortfarande ha varit bättre, Patrick Bamford är borta och Luke Ayling samt Daniel James är båda avstängda inför ödesmatchen. Ett återkommande problem för Leeds under hela säsongen.

ETT AV SVERIGES HETASTE SPELBOLAG JUST NU! Vi har gjort en bedömning av alla nya spelbolag och insett att CampoBet är svaret för den som vill prova ett nytt, hett spelbolag i Sverige. Nya kunder får dessutom 100 kronor i bonus. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos campobet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Brentford har varit det bättre laget

Nykomlingarna Brentford har gjort en strålande första säsong i Premier League och ligger på elfte plats inför den avslutande omgången. De har gjort väldigt mycket rätt och lyckades få in en väldigt bra värvning i form av Christian Eriksen under januarifönstret.

De har vunnit sina två senaste matcher mot Southampton med klara 3-0 och nu senast så slog de Everton på Goodison Park med 3-2. Det har bevisligen varit väldigt tufft att ta alla tre poäng från Everton på deras hemmaarena i slutspurten, men Brentford blev det första laget som lyckades på ett par månader.

Det faktum att Brentford egentligen inte har särskilt mycket att spela för verkade inte spela någon större roll förra helgen och lär nog inte göra det här heller. Brentford lär vilja visa upp sig inför sina hemmasupportrar en sista gång innan sommaren och är också knappa favoriter mot ett desperat Leeds med flera otillgängliga spelare.

Brentford har varit det klart bättre laget sett över hela säsongen och jag tror också att de tar alla tre poäng här och skickar ned Leeds i Championship. Vi spelar därmed på den raka ettan för 2.42 hos Campobet.

  Rygga spelet hos Campobet – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Brentford vinner
Odds: 2.42
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 17:00
TV: 
Stream: 

Jämför odds: