Speltips Brentford – Manchester United 13/8: Öppen matchbild

Martin Efvergren Publicerat: 13 August 2022

Brentford FC gästas av Manchester United i den andra omgången av Premier League. Matchen spelas lördagen den 13 augusti 2022 med avspark kl 18:30.

Brentford – Manchester United

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Brentford stod för en övertygande första säsong i Premier League. Man var egentligen aldrig nära att bli indragna i den absoluta bottenstriden och till slut landade man på en 14:e plats.

Att klara sig kvar i Premier League första säsongen är starkt, men att överleva den andra säsongen är ofta en än tuffare utmaning. Brentford har emellertid förutsättningarna då man, bortsett från tappet av Christian Eriksen, har fått behålla stommen. Därtill har man gjort ett par intressanta värvningar i bland andra Damsgaard och Hickey från Serie A.

I premiären borta mot Leicester började det dock illa, men Brentford visade att den starka lagmoralen är intakt. Detta då man vände ett 2-0-underläge till 2-2 efter att inhopparen Dasilva kvitterat i slutminuterna.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Ett redan pressat Man United

Manchester United har under sommaren levt på hoppet om att Erik ten Hag ska kunna göra underverk med laget. Den förhoppningen fick sig dock en rejäl törn då man stod för en plattmatch i premiären.

Man United tog då emot ett Brighton som var det bättre laget och vann rättvist med 2-1 på Old Trafford. Erik ten Hag behöver förstås tid för att sätta sina idéer, men insatsen och resultatet var inte vad han och klubben behövde.

Manchester United är i stort behov av hitta något positivt att bygga vidare på och nu ställs man mot ett Brentford som man gjorde bra insatser mot förra säsongen. Man vann då båda mötena, med 3-1 borta i vintras och med 3-0 på hemmaplan i början av maj.

Man United gäller som favoriter inför den här matchen då ett spel på bortalaget ger omkring dubbla insatsen tillbaka. Av insatsen i premiären att döma och den ökade press som det nu innebär bör dock Brentford ha chans att ta poäng här.

Thomas Franks gäng vill nog gärna komma ut framåtlutade på hemmaplan och försöka utnyttja den osäkerheten hos motståndarna. Därför tror jag att det kan bli en relativt öppen matchbild. Mitt spel blir att det kommer göras över 2.5 mål totalt till 1.81 gånger pengarna hos Lucky Sport.

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Över 2.5 mål
Odds: 1.81
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: 18:30, lördag 13 augusti 2022
TV: 
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: