14 december 2019 Newcastle West Ham Speltips

Speltips Brentford – Newcastle 26/2: Pressat hemmalag

Ett formsvagt Brentford tar emot ett Newcastle United på uppgång i Premier League. Matchen spelas lördagen den 26 februari 2022 med avspark kl 16:00.

Brentford har, efter en fin höst, helt tappat momentum. På de sju senaste matcherna i Premier League har man bara tagit en poäng och man dras allt närmre bottenlagen i tabellen.

Brentford vann mot Aston Villa i den första matchen den här året, men sedan dess har man alltså bara inkasserat en enda poäng. Den pinnen tog man i sin senaste hemmamatch mot Crystal Palace i ett möte som slutade mållöst.

I lördags åkte man sedan på en ny förlust på bortaplan mot Arsenal då man föll med 2-1. Man står därmed kvar på 24 poäng efter 26 matcher vilket innebär att man numera bara är två poäng före Newcastle United. Newcastle har dessutom spelat två matcher färre än Brentford.

Newcastle har ju som bekant förstärkt laget ganska rejält under januari-fönstret och den satsningen har direkt gett utdelning. Inte för att nyförvärven har varit outstanding, men likväl har man nu tagit tre segrar och två kryss på de fem senaste ligamatcherna.

PROVA EXPEKT – KLASSISKA SPELBOLAGET ÄR TILLBAKA PÅ TOPP! Det populära spelbolaget Expekt är ett av Sveriges äldsta. Nu tycker vi att man är tillbaka på allvar igen. Sätt in 100 kronor – och spela för 200 kronor. Läs mer om bonusen eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100% upp tiill 1500 kr freebet hos expekt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Inget målkalas

Om det är något av Newcastles nyförvärv som satt direkt avtryck så är det Kieran Trippier. Han åkte dock på en skada i den senaste hemmamatch, som han själv avgjorde, och lär saknas ett tag till.

I Trippiers frånvaro fick Emil Krafth chansen från start i förra helgens bortamöte mot West Ham. Det blev en jämn och tät tillställning som slutade 1-1 och Newcastle är därmed obesegrade i fem raka matcher.

När Brentford och Newcastle senast möttes i november blev det en vilda västern-tillställning som slutade 3-3 på St. James’s Park. När de nu ställs mot varandra igen är förutsättningarna jämna där Brentford gäller som knappa favoriter hos spelbolagen. Ett spel på hemmalaget ger omkring 2.55 gånger insatsen.

När lagen senast möttes hade Brentford en stark inledning bakom sig medan Newcastles form var svag. Nu ser läget direkt annorlunda ut och i min bok är det fördel bortalaget här.

Eddie Howe har framförallt fått bättre ordning på Newcastles försvarsspel den senaste tiden och jag har mycket svårt att se att det kommer bli något målkalas den här gången.

Det har gjorts under 2.5 mål i 6 av Newcastles 7 senaste matcher och vi har ett Brentford som är betydligt mer pressade nu än vad man tidigare har varit. Väldigt viktiga poäng står på spel och sammantaget tror jag att detta borgar för en tät och relativt målsnål tillställning. Mitt spel blir att det kommer göras under 2.5 mål totalt till 1.73 gånger pengarna hos Expekt.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100% upp till 1500 kr freebet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 2.5 mål
Odds: 1.73
Bolag: Expekt
Spelstopp: 16:00, lördag 26 februari 2022
TV: 
Stream: 

Jämför odds: