9 februari 2020 Manchester City West Ham Speltips

Speltips Brentford – West Ham 10/4: Jämnt möte

Brentford tar emot West Ham under söndagseftermiddagen i vad som kan bli en väldigt spännande match på Brentford Community Stadium.

Det är en på förhand väldigt jämn vi får se då spelbolagen till och med lutar lite åt nykomlingen när de möter topplaget West Ham. Brentford chockerade hela Premier League i förra omgången då de körde över Chelsea på Stamford Bridge med 4-1 och verkar återigen ha hittat formen.

Brentford inledde mars genom att vinna två väldigt viktiga möten mot Norwich och Burnley, något de nu krönte med en fantastisk insats på Stamford Bridge. De har sett ut att gå åt rätt håll igen under ett tag nu och med tre vinster på deras fyra senaste matcher så har de lämnat bottenstriden bakom sig igen.

De har nu nio poäng ned till Burnley under strecket och i den form de är i nu så lär de nog kunna plocka upp ytterligare några trepoängare innan säsongen är slut.

Brentford ser riktigt spännande ut med Christian Eriksen som tillkom under januari. Han stod även för sitt första mål för klubben då Brentford slog till tre gånger inom loppet av tio minuter mot Chelsea i andra halvlek där de vände och vann.

ETT AV SVERIGES HETASTE SPELBOLAG JUST NU! Vi har gjort en bedömning av alla nya spelbolag och insett att CampoBet är svaret för den som vill prova ett nytt, hett spelbolag i Sverige. Nya kunder får dessutom 100 kronor i bonus. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos campobet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

West Ham lär ha fokus på Europa League

David Moyes West Ham ligger fortsatt stabilt under topplagen, men lär nog få det väldigt svårt att försöka utmana om något annat än ännu en Europa League-plats i år. De har i stort sett vunnit och förlorat varannan match sedan årsskiftet där starka insatser har varvats med besvikelser.

Huvudfokuset lär ligga på Europa League som är deras bästa chans att få spela i Europas finrum nästa år. Där spelade de kvartsfinal så sent som i torsdags mot Lyon i en match som slutade 1-1 på Londons Olympiastadion. Under omständigheterna så var det ett starkt resultat då Aaron Cresswell drog på sig ett rött kort i slutet av första halvlek.

Lyon hade därefter kommandot i matchen, men West Ham tog trots allt ledningen i början av andra. De lär nog snegla mot returen nästa torsdag redan nu mot ett rätt hemmasvagt Lyon. West Ham har dock lyckats vinna de matcher de har förväntats vinna under senare tid i ligan, bland annat mot Everton förra helgen.

Det är en tuff match att förutspå, men oddsen på att båda lagen gör mål ser ändå rätt lockande ut för 1.80 gånger pengarna hos Campobet. Ett spel som inte sällan sitter i båda lagens matcher.

  Rygga spelet hos Campobet – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Båda lagen gör mål
Odds: 1.80
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 15:00
TV: 
Stream: 

Jämför odds: