Speltips Brighton Arsenal 20 juni 2020

Speltips Brighton – Aston Villa 13/11: Stigande form

Det är två lag som kommer från tunga segrar som möts under söndagen då Brighton tar emot Aston Villa.

Båda lagen är under nytt ledarskap och både Brightons Roberto De Zerbi och Aston Villas Unai Emery har fått en fin start i sina respektive klubbar. Detta blir därmed en väldigt intressant match som kanske kan besvara flera frågor kring båda lagen.

Att Brighton har fortsatt leverera, trots tappet av sin hyllade tränare Graham Potter är verkligen ett styrkebesked som var långt ifrån någon självklarhet. Den mer offensivt inriktade De Zerbi är ett väldigt spännande val av tränare och hans första vinst med klubben kom mot inga mindre än Chelsea som var de som snodde åt sig Potter under säsongen.

Sedan den sensationella 4-1-vinsten mot Chelsea så har de fortsatt att gå starkt. De följde upp resultatet med ännu en ligavinst borta mot Wolverhampton med 3-2 och slog i onsdags ut Arsenal ur den engelska ligacupen genom att vinna med 3-1 på Emirates. Det var förvisso ett Arsenal som roterade många spelare, men Brighton tog också sin chans.

Efter vissa svårigheter inledningsvis så ser Brighton vassa ut under De Zerbi och går in som ganska klara favoriter inför söndagens drabbning på the Amex.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Kan Unai Emery följa upp vinsten?

Gästerna var ett av de lag som underpresterade mest under säsongsinledningen och låg nära botten av tabellen ett bra tag. Men sedan Steven Gerrards avsked så har två vinster och sex tunga poäng bärgats.

Deras senaste möte mot Manchester United var dock deras nya huvudtränare Unai Emerys första match vid rodret och där gjorde han ingen besviken. Vi har sett vad han har gjort med Villarreal under senare år och förhoppningarna är nog höga från Aston Villas håll.

Att Emery lyckas kliva in och direkt leverera en tung 3-1-seger hemma mot ett formstarkt Manchester United är minst sagt ett fint sätt att inleda sin tid i klubben på. De föll däremot kort därefter mot samma motstånd på Old Trafford med 2-4 och deras bekymmer på bortaplan verkar fortsätta.

Aston Villa har hittills bara tagit två poäng på bortaplan under säsongen och det kommer inte att bli lätt att vända på den vinstlösa trenden nu på söndag. Men mycket mål har det blivit åt båda hållen för båda lagen under senare tid och därmed så lockar överspelet här för 1.95 hos Bethard.

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Över 2,5 mål
Odds: 1.95
Bolag: Bethard
Spelstopp: 15:00
TV: 
Stream: 

Jämför odds: