Speltips Brighton Arsenal 20 juni 2020

Speltips Brighton – Burnley 19/2: Fördel hemmalaget

Mittenlaget Brighton & Hove Albion ställs mot bottenlaget Burnley i Premier League. Matchen spelas den 19 februari 2022 med avspark kl 16:00 på Amex Stadium.

Det är inte ofta som Brighton & Hove Albion förlorar, men nu har man faktiskt gjort det två gånger på de tre senaste matcherna. I tisdags kammade man noll på Old Trafford då man föll med 2-0 mot Manchester United. Matchen avgjordes, i princip, efter att Ronaldo skjutit in 1-0 i början av andra halvlek och strax därefter fick bortalaget Lewis Dunk utvisad.

I matchen dessförinnan besegrade Brighton Watford med 2-0 på bortaplan. Därmed stod man på sju raka ligamatcher utan förlust inför mötet mot Man United. Däremot föll man mot Tottenham i FA-cupen i matchen för det.

Totalt har Brighton bara förlorat 5 av 24 spelade matcher i Premier League den här säsongen. Man har emellertid kryssat hela 12 matcher, vilket är flest av alla lag i serien. På sina 24 matcher har man tagit 33 poäng och det ger en nionde plats i den haltande tabellen.

PROVA EXPEKT – KLASSISKA SPELBOLAGET ÄR TILLBAKA PÅ TOPP! Det populära spelbolaget Expekt är ett av Sveriges äldsta. Nu tycker vi att man är tillbaka på allvar igen. Sätt in 100 kronor – och spela för 200 kronor. Läs mer om bonusen eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos expekt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Två olika spelstilar

Burnley har halkat efter i spelschemat då man bara har spelat 21 ligamatcher så här långt. Det är upp till fyra matcher färre än de lag som har spelat flest matcher. Det gör också att man för närvarande ligger sist i Premier League. Avståndet upp till Newcastle ovanför strecket är sju poäng, med de har då två matcher mer spelade än Burnley.

Burnley täppt igen bakåt på ett bra sätt i de senaste matcherna, men poängmässigt har det inte givit någon vidare utdelning. Senast föll man med 1-0 hemma mot Liverpool och dessförinnan spelade man 1-1 hemma mot Manchester United.

På de fyra senaste matcherna har man bara gjort ett mål framåt och samtidigt bara släppt in totalt två mål.

Brighton och Watford möttes senast i den första omgången av Premier League den här säsongen. Då vann Brighton med 2-1 på Turf Moor.

Brighton saknar nu Dunk som är avstängd efter utvisningen senast. Därtill Mwepu och Sarmiento på skadelistan. Burnley kan komma att få klara sig utan nyförvärvet Weghorst och därtill lär Gudmundsson och Vydra saknas.

Burnley har krigat på väl i de senaste matcherna, men man har väldigt svårt att vinna. Man har nu 13 raka matcher utan vinst och läget ser därmed inte så ljust ut, även om man har färre matcher spelade än bottenkonkurrenterna.

Brighton är i ett klart mindre pressat läge och jag tror att man kommer att dominera den här matchen ganska stort. Det är två olika spelstilar som möts och, precis som senast de möttes, bör Graham Potters manskap ha bäst chanser till tre poäng. Mitt spel blir därför en rak etta, att Brighton & Hove Albion vinner till 1.73 gånger pengarna hos Expekt.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Brighton vinner
Odds: 1.73
Bolag: Expekt
Spelstopp: 16:00, lördag 19 februari 2022
TV: 
Stream: 

Jämför odds: