Speltips Brighton – Leicester 4/9: Intressant möte

Axel Sjödin Publicerat: 4 September 2022

Två klubbar med helt motsatta inledningar på säsongen möter varandra då Brighton välkomnar Leeds till Falmer Stadium.

Brighton - Leicester

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Brighton hänger med topplagen tidigt efter en väldigt start på säsongen. Detsamma går verkligen inte att säga för Leicester som är tabelljumbo efter fem omgångar och fortfarande bara har tagit en ynka poäng än så länge.

Graham Potter har återigen bevisat vilken fantastisk tränare han är då han har lyckats skapa ett slagkraftigt lag även i år, trots tappen av de två nyckelspelarna Yves Bissouma och Marc Cucurella från förra säsongen. Brighton fortsätter som om inget hade hänt och har tagit tio poäng på sina första fyra matcher.

Det blev dock en förlust senast mot den spännande nykomlingen Fulham i en match som inte gick Brightons väg. Aleksandar Mitrovic stod såklart bakom öppningsmålet, vilket kort därefter blev ännu värre efter ett självmål. Brighton skulle kort därpå reducera genom en straff, men kvitteringsmålet kom aldrig, trots övertag i spelet.

Nu riktas i alla fall blickarna mot Leicester och Brighton borde ha en väldigt fin chans att plocka tre poäng nu på söndag. Ett så välorganiserat lag som Brighton är ett väldigt tufft motstånd för en klubb som krisar och inte riktigt har alla svar på hur de ska vända trenden.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Det börjar krisa för Leicester

The Foxes lämnade King Power Stadium under burop från sina egna supportrar i torsdags då de föll med 0-1 mot Manchester United. Det innebär att de har fyra raka förluster i ligaspelet och att deras enda poäng hittills kom hemma mot Brentford i öppningsomgången.

Brendan Rodgers har fått i uppgift att klara en ny säsong helt utan investeringar och hittills så har det verkligen inte sett ljust ut. De har nu också sålt Wesley Fofana till Chelsea och har hämtat in Wout Faes som ersättare för en betydligt mer blygsam summa än försäljningen.

Sett till det spelarmaterial de har så ska Leicester klara sig mycket bättre än vad de gör, men de imponerade knappast under förra säsongen och hösten har inletts ännu värre än sist. Med tanke på att ett par nykomlingar har överraskat så ska man kanske inte helt utesluta att Leicester kan vara inblandade i bottenstriden framöver.

Det har funnits ljusglimtar i spelet för Leicesters del, men det duger inte när de förlorar gång på gång. Jag tror också att Brighton kommer att vara en tuff nöt att knäcka och Leicester är riktigt pressat vid det här laget. För 1.94 hos Lucky Sports så är det i min mening bra odds på att Brighton vinner detta.

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Brighton vinner
Odds: 1.94
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: 15:00
TV: 
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: