18 februari 2020 Atlético Madrid Liverpool Speltips

Speltips Brighton – Liverpool 12/3: Höjer sig

Ett formsvagt Brighton & Hove Albion gästas av tabelltvåan Liverpool i Premier League. Matchen spelas lördagen den 12 mars 2022 med avspark kl 13:30.

Brighton & Hove Albion svarade för en stark höst i Premier League och har, med rätta, hyllats för sitt spel och sina resultat. På sistone har man dock tappat en hel del av det man står för och nu behöver man hitta en väg tillbaka till det man tidigare gjorde så bra.

I och med förlusten med 2-1 borta mot Newcastle i lördags har Brighton fyra raka förluster och endast en seger på de åtta senaste ligamatcherna. De två senaste hemmamatcherna har man förlorat med 3-0 mot Burnley och med 2-0 mot Aston Villa.

Brighton står därmed kvar på 33 poäng efter 27 matcher, vilket ger en 13:e plats i tabellen. Nu tar man emot ett Liverpool som har sju raka segrar i ligan och som står på 63 poäng efter 27 matcher.

PROVA EXPEKT – KLASSISKA SPELBOLAGET ÄR TILLBAKA PÅ TOPP! Det populära spelbolaget Expekt är ett av Sveriges äldsta. Nu tycker vi att man är tillbaka på allvar igen. Sätt in 100 kronor – och spela för 200 kronor. Läs mer om bonusen eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100% upp till 1500 kronor freebet hos expekt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Målsnålare än förväntat

Inför mötet mot Inter i Champions League i tisdags hade Liverpool tagit 12 raka segrar om vi räknar in alla turneringar. Där tog det emellertid stopp på den sviten då Inter vann på Anfield med 1-0. Totalt vann ändå Liverpool dubbelmötet med 2-1.

Jurgen Klopp menade på att det svåraste som finns är att leda med 2-0 och kanske påverkade det Liverpools insats negativt. Om de var de som hade behövt jaga mål så hade det troligen sett annorlunda ut.

Hursomhelst tog man sig vidare till kvartsfinal i CL och nu är det fokus på kampen om ligatiteln som gäller. När Brighton och Liverpool senast möttes i slutet av oktober slutade det 2-2 på Anfield. Faktum är att Liverpool inte har lyckats besegra Brighton i de tre senaste försöken.

Liverpool gäller ändå som relativt klara favoriter hos spelbolagen inför den här matchen. Ett spel på bortalaget ger omkring 1.53 gånger insatsen.

Brighton har inte fått det att stämma i de senaste matcherna, men jag tror att man kommer att höja sig här. De har en förmåga att göra det när de möter de bästa och mot just Liverpool har man bra statistik.

Brighton har släppt in fler enkla mål än vad som är normalt den senaste tiden. Man är dock alltjämt Premier Leagues näst målsnålaste lag. Liverpool befinner sig i andra änden vad gäller den aspekten, men det har varit relativt målsnålt i deras senaste matcher (bortsett från 6-0-vinsten mot Leeds).

Mitt spel blir att det kommer göras under 3 mål (asian handicap) i den här matchen till 1.77 gånger pengarna hos Expekt.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100% upp till 1500 kronor freebet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 3 mål (asian)
Odds: 1.77
Bolag: Expekt
Spelstopp: 13:30, lördag 12 mars 2022
TV: 
Stream: 

Jämför odds: