21 januari 2018 Southampton Tottenham Speltips

Speltips Brighton – Tottenham 8/10: Toppmöte

Brighton & Hove Albion tar emot Tottenham Hotspur i den nionde omgången av Premier League. Matchen spelas lördagen den 8 oktober 2022 med avspark kl 18:30.

Brighton & Hove Albion har fått en lysande start på den här säsongen och insatsen senast vittnade om att festen inte är slut bara för att Graham Potter har lämnat.

Roberto De Zerbi fick en drömstart på sitt nya jobb som manager för Brighton då Trossard gav laget en 2-0-ledning redan efter en dryg kvart borta mot Liverpool. Hemmalaget skulle dock komma att vända till 3-2, men Trossard och Brighton fick sista ordet och ett välförtjänt kryss med sig hem.

Brighton står därmed på 14 poäng efter sju matcher och kan kliva upp på samma poäng som Tottenham om man vinner den här matchen. Det trots att Brighton har en match mindre spelad.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Spurs måste våga mer

Tottenham Hotspur stod också de för en övertygande säsongsinledning, men de senaste insatserna gör att formen känns mer tveksam. Man har bara vunnit en av sina fyra senaste matcher och förlusten i derbyt mot Arsenal har väckt en del kritik mot Antonio Contes spelmodell.

Arsenal var det dominerande laget i den matchen och det går att argumentera för att det var en stor förlust för Contes filosofi. Offensivt hade man sina omställningar, men spelmässigt var man faktiskt underlägsna. Och någon revansch blev det heller inte då man i tisdags spelade 0-0 borta mot Frankfurt i Champions League.

Tottenham prövas nu på allvar den här säsongen. Man kan tycka att man har ett lag som nu ska kunna äga en match mot Brighton, men mycket talar för att det kan bli tvärtom. Förutsättningarna är i alla fall jämna och det gäller även oddsen där det nästan är helt jämnt mellan lagen.

Senast Brighton och Tottenham möttes var i mars i Brighton och då gick gästerna segrande med 2-0. Den här gången finner jag anledning att tro att det kan bli en lite mer öppen tillställning. Roberto De Zerbi kommer, med stor sannolikhet, göra Brighton lite mer målglada och insatsen senast talar ju inte direkt emot den tesen.

Samtidigt måste Spurs släppa tyglarna något för det här är en match man bör vinna om man ska haka på i toppen. Sammantaget gör detta att jag tror på en mer öppen matchbild och att det görs över 2.5 mål totalt till 1.85 gånger pengarna hos Lucky Sport.

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Över 2.5 mål
Odds: 1.85
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: 18:30, lördag 8 oktober 2022
TV: 
Stream: 

Jämför odds: