Speltips Crystal Palace Burnley 29 juni 2020

Speltips Burnley – Newcastle 22/5: Bottenstriden avgörs

Burnley har allt i egna händer inför den sista omgången då Newcastle gästar Turf Moor i en riktig ödesmatch.

Det har varit oerhört jämnt kring nedflyttningsstrecket under ett långt tag nu och dramatiken lever i allra högsta grad inför den avslutande omgången. Everton säkrade sin överlevnad i torsdags men både Burnley och Leeds står kvar på 35 poäng vardera, där en klart bättre målskillnad håller Burnley på rätt sida strecket nätt och jämnt.

Inför torsdagens match mot Aston Villa så behövde de minst ett poäng för att ha en bra utgångsposition inför söndagen, vilket de lyckades med. Det var väldigt starkt att åka till Villa Park och få med sig ett poäng och bevisligen så finns det mycket kämpaglöd i detta Burnley in i slutet.

Sedan Sean Dyche lämnade klubben så har de stått för en fantastisk slutspurt, men det har de inte varit ensamma om i botten. Inför torsdagen så är förutsättningarna lätta att förstå i alla fall, de måste åtminstone matcha Leeds resultat. De kommer ha publiken på Turf Moor i ryggen, men Newcastle kommer verkligen inte att bli en lätt uppgift.

James Tarkowski var åtminstone tillbaka senast, men de saknar fortfarande flera spelare som Ben Mee, Jay Rodriguez och den nu avstängda Matthew Lowton som drog på sig ett rött kort mot Aston Villa.

ETT AV SVERIGES HETASTE SPELBOLAG JUST NU! Vi har gjort en bedömning av alla nya spelbolag och insett att CampoBet är svaret för den som vill prova ett nytt, hett spelbolag i Sverige. Nya kunder får dessutom 100 kronor i bonus. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos campobet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Newcastle har inte slagit av på farten

Newcastle må bara ligga på tolfte plats i ligan, men tabellposition bedrar. Det gäller att komma ihåg att 35 av Newcastles totalt 46 poäng är ihopskrapade under vårkanten med Eddie Howe och med diverse tunga nyförvärv. Sedan inledningen av januari så har Newcastle varit en klart starkare klubb än vad en snabb titt på tabellen avslöjar.

Som vi fick se förra helgen mot Arsenal så märks det inte alls av att Newcastle egentligen inte har någonting att spela för i de sista omgångarna. Arsenal, som kämpar för en Champions League-plats, såg förvisso väldigt loja och oinspirerade ut, men Newcastle går ut i varje match för att vinna.

Alla i klubben vet att det kommer att vara väldigt mycket aktivitet på transfermarknaden under sommaren. Det gör att många lära vilja bevisa varför de förtjänar att fortsatt ha en plats i klubben som bara har börjat sin resa mot toppen.

Burnley lär nog kriga på bättre än vad Arsenal gjorde sist, men Newcastle är det bättre laget och Mike Jackson-effekten verkar ha mattats av lite åtminstone. Hos spelbolagen så är Burnley favoriter, men jag tycker att spelvärdet helt solklart ligger på Newcastle här, vilket gör att vi spelar på dubbelchansen X2 för 1.68 hos Campobet.

  Rygga spelet hos Campobet – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Dubbelchans X2
Odds: 1.68
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 17:00
TV: 
Stream: 

Jämför odds: