28 januari 2017 Burnley Bristol City

Speltips Burnley – Southampton 21/4: Viktiga poäng

Ett Burnley i desperat behov av poäng möter Southampton hemma på Turf Moor under torsdagskvällen.

Lite överraskande så lyckades Burnley ta en väldigt viktig poäng borta mot West Ham precis efter det att man hade sparkat Sean Dyche från tränarpositionen. De har dock fortfarande tre poäng upp till Everton och har dessutom spelat en match mer. Mötet hemma mot Southampton blir således oerhört viktigt att få med sig ett resultat ifrån.

Det är talande för Burnleys säsong att Sean Dyche tillslut fick gå. Tränaren som har lett klubben under ett decennium och som gång på gång har hållit kvar klubben i Premier League hade inte längre ledningens förtroende efter den mycket tunga förlusten borta mot Norwich för två omgångar sedan.

Mike Jackson har nu tagit över som tillfällig tränare i jakten på en ersättare och Burnley fick som sagt med sig en poäng i en tuff match borta mot West Ham efter hans tillträde. Även om West Ham dominerade mycket av matchbilden så var det ändå Burnley som gick upp i ledning och hade dessutom chansen att sätta dit 2-0 då Maxwel Cornet brände en straff.

Med tanke på hur mycket poängen betyder och vad som kunde ha varit så lär nog Burnley lämna med en lite bitter eftersmak men med förnyat självförtroende. Ashley Westwood åkte tyvärr också på en otäck skada då han bars ut på bår med syrgasmask, han ska vara okej men inte spelklar inför torsdagen.

BETHARD – HÖGST ODDS PÅ MYCKET! Det svenska spelbolaget Bethard har Zlatan Ibrahimovic på sin sida. Men framförallt har man höga odds på mycket – och ofta. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos bethard!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Southampton studsade tillbaka mot Arsenal

Gästerna har inte jättemycket att spela för då de redan så gott som säkrat nytt kontrakt. Det är väl en placering på den övre halvan som lockar där de tillsammans med en handfull andra lag ligger inom några poängs marginal från varandra.

Southampton hade en fantastisk period under de två första månaderna på året där de slog flera topplag och länge gick obesegrade. Men sedan mars så har det verkligen gått utför formmässigt. Inför helgens match mot Arsenal så hade de fem förluster och ett kryss i deras sex senaste matcher där den senaste matchen mot Chelsea var en total överkörning som de förlorade med 0-6.

De studsade dock tillbaka och vann mot Arsenal med 1-0 senast till Londonklubbens stora förtret. Det var nog en viktig seger för moralen, men det är fortsatt svårt att veta var man har Southampton i nuläget. Burnley lär nog ge allt hemma på Turf Moor, frågan är bara om de är tillräckligt vassa för att få med sig tre poäng mot ett bättre lag. Det lär bli en tuff och jämn kamp där jag tror att det finns risk för att det blir målsnålt. Därmed spelar vi på under 2,5 mål för 1.90 hos Bethard.

  Rygga spelet hos bethard – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 2,5 mål
Odds: 1.90
Bolag: Bethard
Spelstopp: 20:45
TV: 
Stream: 

Jämför odds: