28 april 2019 Manchester United Chelsea Speltips

Speltips Chelsea – Leicester 19/5: Skrällchans

Chelsea ställs mot Leicester på Stamford Bridge under torsdagen i en match där lagen inte har speciellt mycket att spela för.

Då Arsenal snöpligt nog förlorade borta mot Newcastle förra omgången och därmed tappade sin fjärdeplats så innebär det att Chelsea är klara inför Champions League nästa säsong. Så trots att de har två omgångar kvar att spela så spelar resultaten inte särskilt stor roll för någon av klubbarna i nuläget.

Efter den tunga förlusten på straffar mot Liverpool i lördags så kan det bli svårt att hämta sig både mentalt och fysiskt inför torsdagens möte. Det var en mållös match med flera ramträffar där alla 120 minuter spelades innan Chelsea tillslut föll i straffläggningen. Bara lite drygt en månad efter deras tunga Champions League-sorti mot Real Madrid så gick alltså Chelseas sista chans på en titel upp i rök.

Med tanke på att de har tappat poäng många gånger om på senaste, inte minst på Stamford Bridge, så är det inte alls helt säkert att det svårslagna Chelsea som vi är vana att se dyker upp nu på torsdag. Med allt som har hänt i klubben under våren och med spelare som ska lämna så har det knappast varit en klubb i harmoni och att förlora titeln på sättet de gjorde lär inte direkt ha förbättrat situationen. Insatsen i sig var dock inte alls dålig mot Liverpool.

Thomas Tuchel förväntas rotera en del spelare inför torsdagens möte, i vilken mån återstår att se. Men det lär nog gynna Leicesters chanser att plocka poäng något i alla fall.

PROVA EXPEKT – KLASSISKA SPELBOLAGET ÄR TILLBAKA PÅ TOPP! Det populära spelbolaget Expekt är ett av Sveriges äldsta. Nu tycker vi att man är tillbaka på allvar igen. Sätt in 100 kronor – och spela för 200 kronor. Läs mer om bonusen eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos expekt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Leicester har återigen sin offensiva trio tillbaka

Även Leicester har fått gå igenom hjärtesorg på senare tid efter deras sorti ur Conference League mot Roma. I de två senaste omgångarna verkar de dock ha studsat tillbaka efter att ha slagit Norwich med 3-0 och Watford med 5-1.

Skador har varit ett stort problem för Leicester under hela säsongen, men de senaste omgångarna har vi återigen fått se Jamie Vardy vräka in mål tillsammans med James Maddison och Harvey Barnes. Fyra mål på två matcher för Vardys del är verkligen inget dåligt facit och kanske kan det ge lite hopp om en bättre säsong i höst.

Leicester verkar vara på spelhumör igen och har här som sagt en fin chans att förlänga sin fina förlustfria svit på Stamford Bridge. Att båda lagen gör mål är nog ett bra spel här för kring de 1.90 som går att hitta, men det är rätt lockande att vara lite mer vågad här. Vi väljer istället att spelar på Leicester med +0,5 asian för 3.20 hos Expekt. Spelet sitter helt enkelt om Leicester lyckas få med sig poäng hem från London.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Leicester +0,5 asian
Odds: 3.20
Bolag: Expekt
Spelstopp: 21:00
TV: 
Stream: 

Jämför odds: