28 april 2019 Manchester United Chelsea Speltips

Speltips Chelsea – Tottenham 14/8: London-derby

Helgen avslutas med en riktig toppmatch från London då Chelsea tar sig an Tottenham på Stamford Bridge.

Inför förra säsongen så var styrkeförhållandena mellan dessa klubbar klart i Chelseas favör, men efter ett händelserikt år så är den saken inte lika säker längre. Mellan ett Chelsea utan Roman Abramovitj och ett Tottenham där Antonio Conte har fått en sommar på sig att bygga truppen så finns det fortfarande många frågor att besvara.

Båda klubbarna lyckades i väntad ordning vinna sina respektive öppningsmöten förra helgen och utsätts nu för en riktig prövning där mycket står på spel. Chelsea, som tappade både Antonio Rüdiger och Andreas Christensen, lyckades hålla nollan mot Everton i en ganska stabilt 1-0-match där Jorginhos straff var det som skilde lagen åt tillslut.

Det var kanske ingen imponerande uppvisningen från Chelsea, men att de lyckades hålla nollan var ändå viktigt med tanke på vilka spelare de hade tappat inför säsongen. Kalidou Koulibaly, som de köpte in från Napoli, skötte sig väldigt bra och kan nog bli en perfekt ersättare i mittlåset.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Tottenham ser bättre ut än på länge

Gästande Tottenham imponerade då de körde över Southampton i öppningsomgången förra helgen. Southampton tog tidigt ledningen i matchen, men Tottenham kom tillbaka snabbt och såg riktigt vassa ut i anfallsspelet. Fyra mål utan att varken Harry Kane eller Son Heung-Min var inblandade är ett gott tecken för Spurs.

Svenska Dejan Kulusevski stod för en riktigt fin match han också med en läcker assist till kvitteringen och ett eget mål i andra halvlek. Spelet i stort såg väldigt bra ut och många var inte sena med att dra en aning stora växlar efter det resultatet. Hur de tacklar ett defensivt skickligt Chelsea kommer att bli väldigt intressant att se.

Chelsea har haft ett väldigt bra facit mot just Tottenham och de vann samtliga fyra möten lagen emellan från den förra säsongen och släppte dessutom inte in ett enda mål under något av dessa. Hade Tottenham vunnit på Stamford Bridge så hade de verkligen skickat ut signaler om att de bör tas på allvar i år.

Tottenham känns mer redo för säsongen än vad Chelsea gör och när Conte nu har fått en försäsong på sig så bör Tottenham ha betydligt bättre förutsättningar för att utmana högre upp i tabellen i år. För 2.35 gånger pengarna så hakar vi faktiskt på hype-tåget för Tottenham och spelar på att de vinner med pengarna tillbaka vid oavgjort.

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Tottenham – Draw no bet
Odds: 2.35
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: 17:30
TV: 
Stream: 

Jämför odds: