28 april 2019 Manchester United Chelsea Speltips

Speltips Chelsea – Wolverhampton 8/10: På uppgång

Ett Chelsea på uppgång tar emot Wolverhampton Wanderers i den nionde omgången av Premier League. Matchen spelas lördagen den 8 oktober 2022 med avspark kl 16:00 på Stamford Bridge.

Det blev inget omedelbart uppsving i de två första matcherna sedan Graham Potter tagit över Chelsea. Insatsen mot Milan i veckans Champions League var dock ett tydligt steg i rätt riktning och känslan lär vara god inför det här mötet mot Wolverhampton.

Chelsea var pressade att vinna sedan man bara tagit en poäng på de två inledande CL-matcherna. Man inledde också hemmamötet mot Milan något trevande, men efter Fofanas ledningsmål kunde man spela mer avslappnat och gå ifrån till en 3-0-seger.

En mycket välbehövlig seger för Chelsea och Graham Potter som var illa ute även i förra helgens derby mot Crystal Palade i Premier League. Där kunde man emellertid avgöra till seger med 2-1 efter ett långskott av Gallagher på tilläggstid.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Ett skadeskjutet Wolves

Wolverhampton Wanderers har fått en motig start på säsongen där man främst lidit av en oförmåga att göra mål. Efter att man bara tagit sex poäng på de åtta inledande matcherna meddelade man i veckan att Bruno Lage får sparken. Fram tills att man har hittat en permanent ersättare kommer laget att ledas av Steve Davis och James Collins.

2-0-förlusten borta mot West Ham i lördags blev spiken i kistan för Lage och nu är väl bara frågan vilken annan portugis det blir som tar över.

Hursomhelst så har Wolves problem och en delförklaring är skadeproblematiken på anfallssidan. Bland andra finns Jimenez, Kalajdzic och Hwang på skadelistan. Diego Costa var emellertid tillbaka i Premier League som inhoppare senast och får nu återvända till ett Stamford Bridge där han brukade trivas.

Chelsea och Wolverhampton möttes senast i London i maj och det mötet slutade då 2-2 efter en stark upphämtning av gästerna. När de nu möts igen är min uppfattning att Wolves kommer få svårt att få med sig någon poäng.

Graham Potter fick ett betydelsefullt besked i onsdags och den framgången bör man kunna surfa vidare på här. Chelseas utvecklingen pekar uppåt medan det motsatta gäller för ett Wolves som bara gjort tre mål på åtta ligamatcher. Mitt spel blir Chelsea -1.25 (asian handicap) till 1.86 gånger pengarna hos Lucky Sport.

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Chelsea -1.25 (asian)
Odds: 1.86
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: 16:00, lördag 8 oktober 2022
TV: 
Stream: 

Jämför odds: