Speltips Crystal Palace – Aston Villa 20/8: Jämna förutsättningar

Martin Efvergren Publicerat: 20 August 2022

Crystal Palace gästas av Aston Villa i den tredje omgången av Premier League. Matchen spelas lördagen den 20 augusti 2022 med avspark kl 16:00 på Selhurst Park.

Crystal Palace – Aston Villa

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Patrick Vieira ledde sitt Crystal Palace till en tolfte plats i Premier League förra säsongen. Ett fullt godkänt resultat för fransmannen i första säsong som manager i den här ligan som han en gång dominerade som spelare.

Crystal Palace har inlett den här säsongen med två tuffa matcher. I premiären hemma mot Arsenal räckte man inte riktigt till då man föll med 2-0 hemma.

Förra säsongen svarade man för ett par fina insatser mot topplagen och förra helgen kunde man skrälla igen. Wilfried Zaha gav då laget ledningen borta mot Liverpool och i den andra halvleken drabbades hemmalaget av en utvisning efter Nunez skallning. Trots det kunde Liverpool kvittera strax därefter och 1-1 stod sig sedan matchen ut.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Öppen matchbild

Steven Gerrard tog över Aston Villa i höstas och det gav en omedelbart positiv effekt. Den trenden planades dock ut under våren och man landade till slut på en 14:e plats.

Den här säsongen inleddes heller inte på bästa sätt då man föll med 2-0 borta mot nykomlingen Bournemouth i premiären. Efter den sämre insatsen kunde man emellertid studsa tillbaka och vinna rättvist med 2-1 hemma mot Everton i lördags.

Crystal Palace och Aston Villa kommer nu båda från två bättre insatser och förutsättningarna inför det här mötet är jämna. Jämnt blev det även i förra säsongens möten. Senast de möttes var på Villa Park i våras i en match som slutade 1-1. Höstens möte på Selhurst Park vanns av gästerna med 2-1.

Ser vi till oddssättningen är det också jämnt. Crystal Palace gäller som knappa favoriter då ett spel på hemmalaget ger omkring 2.60 gånger insatsen.

Utgången känns, i mitt tycke, oviss men jag tror på en relativt öppen matchbild. Crystal Palace lär komma ut framåtlutade på hemmaplan då de jagar sin första seger. Samtidigt har Aston Villa ett vasst omställningsspel med mycket snabbhet på sina offensiva positioner. Mitt spel blir att båda lagen gör mål till 1.81 gånger pengarna hos Lucky Sport.

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: BLGM
Odds: 1.81
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: 16:00, lördag 20 augusti 2022
TV: 
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: