28 april 2019 Manchester United Chelsea Speltips

Speltips Crystal Palace – Chelsea 1/10: Londonderby

I dagens andra Londonderby i Premier League drabbar Crystal Palace och Chelsea samman. Matchen spelas lördagen den 1 oktober 2022 med avspark kl 16:00 på Selhurst Park.

Crystal Palace hade initialt ett tufft spelschema då man ställdes mot Arsenal, Liverpool och Manchester City i de fyra första omgångarna. Med det i beaktning har man gjort en fullt godkänd säsongsinledning då man står på sex poäng efter sex ligamatcher.

I de två senaste omgångarna har man emellertid ställts mot mer jämbördigt motstånd och båda matcherna slutade oavgjort. I den senaste matchen innan landslagsuppehållet lyckades man få med sig en poäng från bortamötet mot Newcastle. Det var en matchbild som dominerades av hemmalaget, men Crystal Palace stod ändå upp på ett bra sätt.

Den senaste hemmamatchen blev mer av en besvikelse. Detta då man ägde spelet mot Brentford men gästerna lyckades kvittera till 1-1 i den 88:e minuten.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Chelsea höjer sig

Det var tvära kast för Graham Potter när han gick från Brighton till Chelsea för cirka tre veckor sedan. Den planerade omgången av Premier League blev då inställd vilket gör att detta blir hans debut som Chelsea-manager i ligaspelet.

Potter har hunnit leda Chelsea i en match då man spelade 1-1 hemma mot Salzburg i Champions League. Det blev med andra ord ingen succé direkt och nu förväntar sig nog de flesta att man visar att man är på rätt väg och en seger behövs för att haka på i toppskiktet.

Potter valde att bänka de båda mittbacksförvärven Koulibaly och Fofana senast och det ska bli intressant att se hur han väljer den här gången. Kanté och Mendy är osäkra till spel, men i övrigt ska hela truppen vara tillgängliga så alternativen är väldigt många.

Crystal Palace och Chelsea möttes två gånger under våren och det var de sistnämnda som gick segrande båda gångerna. I ligan vann Chelsea på Selhurst Park med 1-0 och därefter med 2-0 hemma i FA-cupen.

Chelsea är nu en aning pressade att prestera och jag finner anledning att tro att man kommer att göra det. Potter har fått tid att sätta sina rutiner i sin nya klubb och det bör innebära att vi kommer få se ett Chelsea med en allt tydligare spelidé framöver. Mitt spel här blir en rak tvåa, att Chelsea vinner till 1.86 gånger pengarna hos Lucky Sport.

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Chelsea vinner
Odds: 1.86
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: 16:00, lördag 1 oktober 2022
TV: 
Stream: 

Jämför odds: