Speltips Liverpool Crystal Palace 24 juni 2020

Speltips Crystal Palace – Leeds 9/10: Vägskäl

Matchen mellan Crystal Palace och Leeds på Selhurst Park kan mycket väl komma att besvara många frågor för båda lagens del.

Båda lagen befinner sig på nedre halvan inför omgången och lär se detta som en chans att försöka klättra i tabellen. Inget av lagen har dock vunnit på sina fyra senaste matcher och ännu en missad chans här hade varit tungt oavsett vilket lag det drabbade.

Crystal Palace ligger sämre till i tabellen med sina blott sex poäng efter de sju inledande omgångarna, vilket placerar dem på en 17:e plats. Till Crystal Palaces försvar så får man dock säga att motståndet har varit i det tuffaste laget då de redan har hunnit avverka matcher mot Arsenal, Liverpool, Manchester City och nu senast Chelsea.

Förlusten mot just Chelsea lär ha svidit extra mycket då matchen avgjordes i den 90:e minuten av den före detta Crystal Palace-spelaren Conor Gallagher. Insatsen mot Chelsea och i tidigare matcher gör i alla fall så att känslan är att Crystal Palace borde kunna studsa tillbaka när de nu har ett mer överkomligt spelschema, tabellplaceringen återspeglar alltså inte riktigt deras spel hittills. Ännu så finns det ingen anledning att oroa sig, men matchen mot Leeds kan mycket väl besvara en del frågor som finns kring laget nu.

Patrick Vieira får klara sig utan mittbacken Joachim Andersen, som drog på sig en skada inför Chelsea-matchen, men annars så är det inga nya skador som tillkommit inför helgen.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Leeds har inte lyckats hålla i sin fina start

Gästande Leeds fick en strålande start på säsongen då de plockade upp sju poäng på deras tre inledande matcher, vilket de toppade med en väldigt fin 3-0-seger över Chelsea. Men sedan dess så har de inte riktigt kommit upp i samma nivå och verkar ha stannat av lite med bara två poäng på de fyra efterföljande matcherna, trots överkomligt motstånd.

Defensivt såg de helt bedrövliga ut mot Brentford innan landslagsuppehållet, vilket de åtminstone åtgärdade i deras mållösa match mot Aston Villa senast. I och med att Luis Sinisterra drog på sig ett rött kort tidigt in i andra halvlek så får en poäng ändå anses godkänd, men det innebär också att han är avstängd inför söndagen.

Precis som för Patrick Vieiras del så finns det också en del frågor att besvara för Jesse Marsch. Det är i matcher som den här som Leeds kan visa att de inte ska vara med och slåss i bottenstriden i år igen, men det är lättare sagt än gjort.

Spelmässigt så har Crystal Palace som sagt ändå sett godkända ut och jag tror att de kan lösa en trepoängare hemma på Selhurst Park mot ett lite skakigt Leeds som inte har levererat mot motstånd på den nedre halvan på senare tid. För 2.08 hos Lucky Sports spelar vi alltså på den raka ettan här.

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Crystal Palace vinner
Odds: 2.08
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: 15:00
TV: 
Stream: 

Jämför odds: