1 mars 2020 Everton Manchester United Speltips

Speltips Everton – Chelsea 1/5: Hänger på en skör tråd

Pressen på Everton ökar och de ställs nu mot ännu en tuff motståndare i form av Chelsea under söndagen.

Everton ligger nu under strecket efter att ha förlorat Merseyside-derbyt mot Liverpool i den föregående omgången. Samtidigt så vann Burnley sin match mot Wolverhampton hemma och även om Everton har börjat plocka lite fler poäng så har både Burnley och Leeds lyckats pricka in en formtopp lägligt till slutspurten.

De har nu två poäng upp till Burnley, men Everton har en match tillgodo som de hoppas kunna utnyttja. Förutsättningarna kan dock snabbt bli sämre över helgen då Burnley möter Watford under lördagen samtidigt som The Toffees då ställs mot betydligt tuffare motstånd i form av Chelsea. Kanske kan Leeds oerhört tuffa spelschema i slutet ge Everton en livlina.

Det hade varit en katastrof för en klubb som Everton att trilla ned i Championship. De har investerat väldigt mycket pengar i klubben på spelare och deras nya arena som är på gång. Investeringarna har dock inte återspeglats på planen och de står för en historiskt dålig säsong. Frank Lampard har en tuff uppgift framför sig om han ska lyckas hålla kvar klubben i högstaligan.

Everton har en rätt lång skadelista, men flera av dem kan mycket väl vara spelklara till helgen. Lampard hoppas kunna ha Dominic-Calvert-Lewin, Donny van de Beek, Yerry Mina och André Gomes redo för spel på söndag.

BETHARD – HÖGST ODDS PÅ MYCKET! Det svenska spelbolaget Bethard har Zlatan Ibrahimovic på sin sida. Men framförallt har man höga odds på mycket – och ofta. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos bethard!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Chelsea såg bra ut förra helgen igen

Även Chelsea går igenom en tuff tid just nu på grund av ekonomiska sanktioner mot ägaren Roman Abramovitj. Men de är trots allt långt ifrån i samma kniviga sits som deras motståndare på söndag. Sportsligt så håller de fortfarande väldigt hög kvalitet även om de har en del problem vid sidan av plan.

Chelsea har dock åkt på ett par sämre resultat på senaste där de rentav spelat dåligt i vissa matcher. I förlusterna mot Brentford och Arsenal så har det verkligen funnits mer att önska av laget och i senaste omgången fick de också nöja sig med ett kryss borta mot ett högst mediokert Manchester United. Chelsea spelade dock bra och borde med all rimlighet vunnit med matchen, men individuell briljans från Cristiano Ronaldo höll återigen United flytande.

Det råder såklart inget tvivel om att Chelsea är favoriter på Goodison Park på söndagen, även om Everton har varit betydligt bättre hemma än vad de har varit på bortaplan under säsongen. Trots resultatet så gjorde Chelsea en bra match senast mot Manchester United medan Everton var så gott som chanslösa mot Liverpool. Vi spelar därmed på den raka tvåan här för godkända 1.74 hos Bethard.

  Rygga spelet hos bethard – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Chelsea vinner
Odds: 1.74
Bolag: Bethard
Spelstopp: 15:00
TV: 
Stream: 

Jämför odds: