28 april 2019 Manchester United Chelsea Speltips

Speltips Everton – Chelsea 6/8: Spännande öppningsmöte

Everton tar emot Chelsea på Goodison Park i den sena matchen på lördagen, i vad som också får anses vara dagens mest spännande match.

Chelsea har haft ett minst sagt turbulent år. Det är starten på en ny era utan Abramovitj, den ryska oligarken som fått sina tillgångar frysta och har blivit av med ägarskapet för Chelsea. Den nya ägaren Todd Boehly som är delägare i Los Angeles Dodgers vann budgivningen under sommaren och tog över ägarskapet inför säsongen.

Everton har ett rätt bra lag men som hamnade på sextonde plats förra säsongen, en ganska ljummen insats således, precis ovanför relegering till Championship. Chelsea slutade i sin tur på tredje plats med ett ganska stort avstånd till tvåan Liverpool.

Chelsea har värvat friskt under sommaren, den mest intressanta värvningen är Raheem Sterling från Manchester City som gjort det bra de senaste åren i City. En annan tung värvning är Kalidou Koulibaly har rekryterats från Napoli och kommer bära John Terrys gamla tröjnummer 27. Todd Boehly har även lyft nyförvärvet Carney Chukwuemeka som en av de mest intressanta unga spelarna i Europa.

Chelsea har dock förlorat några stabila pjäser från backlinjen, Antonio Rüdiger och Andreas Christensen har lämnat gratis, samtidigt har även tränaren Thomas Tuchel sagt att han inte varit nöjd med lagets prestationer på försäsongen.

PROVA BETSSON – FÅ 100 KRONOR BONUS! Det populära spelbolaget Betsson är kända för sina höga odds, boostade oddsmarknader och roliga tävlingar. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos betsson!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Ambitionerna måste vara högre i år för Everton

Evertons tränare, den tidigare Chelsea-legendaren Frank Lampard berättade under en presskonferens den 4/8 att Dominic Calvert-Lewin kommer vara borta sex veckor då han åkt på en knäskada under träning, vilket är ett klart tapp för The Toffees.

Everton är dock ett lag med tillräckliga ekonomiska muskler för att fortsatt kunna hålla sig kvar i Premier League även i år och deras tveksamma prestation förra året kommer nog inte återupprepas med Lampard vid rodret.

Hemmalaget har inte värvat särskilt aktivt under sommaruppehållet, de har dock tagit in en ytter från Burnley vid namn Dwight McNeil som gjorde två mål direkt mot Dynamo Kiev under försäsongen. Trots revanschsuget hos Lampard gentemot sin forna klubb så lär det inte bli en lätt uppgift att rå på toppklubben.

Everton var dock väldigt starka hemma på Goodison Park under slutspurten i våras. Med hemmapubliken i ryggen så kan det kanske göra det spännande. Men det kan nog bli en tillknäppt match tror jag och vi spelar därmed på underspelet för 1.87 hos Betsson, vilket har suttit i de fyra senaste mötena lagen emellan.

  Rygga spelet hos betsson – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 2,5 mål
Odds: 1.87
Bolag: Betsson
Spelstopp: 18:30
TV: 
Stream: 

Jämför odds: