1 mars 2020 Everton Manchester United Speltips

Speltips Everton – Crystal Palace 19/5: Kan säkra kontraktet

Everton har chansen att säkra kontraktet med en vinst då de ställs mot Crystal Palace under torsdagskvällen.

Medan Everton fortfarande behöver säkra några poäng till för att garantera fortsatt spel i Premier League så ligger Crystal Palace bekvämt på trettonde plats i ligan. Everton har fortfarande bra förutsättningar för att säkra kontraktet men har misslyckats med att vinna två raka matcher mot överkomligt motstånd.

I söndags blev det väldigt dramatiskt på Goodison Park då Everton ställdes mot Brentford i den senaste omgången. The Toffees har haft ett starkt facit på hemmaplan och inledde planenligt med att tidigt ta ledningen i matchen genom Dominic Calvert-Lewin. Men Jarrad Branthwaite drog på sig ett rött kort redan i den 18:e minuten. Trots att Everton gick till halvtidsvila med 2-1 så kunde de inte hålla emot i andra halvlek där de dessutom drog på sig ytterligare ett sent rött kort på José Salomón Rondón.

Det var en match med flera vändningar, men Brentford vann tillslut med 3-2. Everton får vara tacksamma att varken Leeds eller Burnley lyckades vinna sina respektive matcher och att de därmed får behålla sitt gynnsamma utgångsläge inför säsongsavslutningen.

Everton har redan en ganska tung skadelista och de två avstängningarna inför torsdagens möte gör inte direkt saker och ting bättre. De får förlita sig på sin vassa hemmaform och det publikstöd de har åtnjutit på senaste tid.

PROVA EXPEKT – KLASSISKA SPELBOLAGET ÄR TILLBAKA PÅ TOPP! Det populära spelbolaget Expekt är ett av Sveriges äldsta. Nu tycker vi att man är tillbaka på allvar igen. Sätt in 100 kronor – och spela för 200 kronor. Läs mer om bonusen eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos expekt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Crystal Palace är inte lätta att slå för något lag

Det blir dock inte helt lätt att slå detta Crystal Palace som ofta får med sig ett resultat från sina bortamatcher. De är nu obesegrade i fyra raka ligamatcher och det faktum att de egentligen inte har särskilt mycket att spela för verkar inte påverka dem nämnvärt.

Senast de båda lagen möttes var i FA-cupen då Crystal Palace fullkomligt körde över ett krisande Everton med 4-0, men sedan dess så har saker och ting förändrats i Evertonlägret. Det lär bli en helt annan match på Goodison Park nu på söndag, men Crystal Palace har satt käppar i hjulet för bra mycket bättre lag än Everton under säsongen.

Skadeläget för Crystal Palace är gynnsamt då James McArthur egentligen är det enda namnet värt att nämna på deras frånvarolista. De toppar dessutom Premier League i antalet kryss under säsongen, vilket gör att kryss känns som ett väldigt troligt resultat även här.

Hos spelbolagen så är Everton väldigt klara favoriter, vilket man delvis kan förstå med tanke på vad som står på spel och hur de har sett ut på senaste. Men skador och avstängningar mot ett svårslaget Crystal Palace gör så att jag tycker att spelvärdet klart ligger på bortalaget här. Vi klickar in dubbelchansen X2 här för lockande 1.94 hos Expekt.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Dubbelchansen X2
Odds: 1.94
Bolag: Expekt
Spelstopp: 20:45
TV: 
Stream: 

Jämför odds: