Streama Everton Tottenham

Speltips Everton – Crystal Palace 22/10: Uddlösa

Everton gästas av Crystal Palace i den tolfte omgången av Premier League. Matchen spelas lördagen den 22 oktober 2022 med avspark kl 16:00 på Goodison Park.

Everton hade en fin svit på sex raka ligamatcher utan förlust inför mötet mot Manchester United för tre omgångar sedan. Där bröts dock den sviten och nu har man tre raka förluster och plötsligt är det inte lika mycket frid och fröjd.

Förra helgen försvarade man sig återigen väl i bortamötet mot Tottenham, men det räckte inte till någon poäng då man föll med 2-0.

I onsdags väntade på nytt tufft motstånd då man ställdes mot ett formstarkt Newcastle på St. James’ Park. Återigen gick ett för baktungt Everton mållösa i en match som slutade 1-0 till hemmalagets fördel. Därmed står kvar Everton på tio poäng efter elva spelade ligamatcher.

Tillknäppt

Crystal Palace trend är ganska god. Man har bara förlorat en av sina sex senaste matcher och det var efter ett sent Chelsea-mål för tre omgångar sedan. Därefter har man stått för två starka insatser på hemmaplan och en sämre på bortaplan.

I veckan kunde vända ett 0-1-underläge till seger med 2-1 då man man tog emot Wolverhampton. Man svarade för en bra andra halvlek och gjorde därmed precis som mot Leeds i hemmamatchen dessförinnan där man också vända 0-1 till 2-1. Däremellan spelade man en rätt intetsägande 0-0-match borta mot Leicester.

Förra säsongen vann Crystal Palace med 3-1 mot Everton på Selhurst Park och därtill även med 4-0 i FA-cupen. I mötet i Liverpool var det dock Everton som gick segrande med 3-2.

Crystal Palace har inte fått fart på offensiven på bortaplan på sistone. De två senaste bortamatcher har slutat mållösa och nu ställs man mot ett Everton som lider av samma problem.

Förutsättningarna är jämna och det är mycket som talar för att det här kan bli en tät och ganska tillknäppt batalj. Mitt spel blir att det kommer göras under 2.5 mål totalt till 1.70 gånger pengarna hos Expekt.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100% upp till 1500 kronor gratisspel!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 2.5 mål
Odds: 1.70
Bolag: Expekt
Spelstopp: 16:00, lördag 22 oktober 2022
TV: 
Stream: 

Jämför odds: