Streama Everton Tottenham

Speltips Everton – Leicester 5/11: Målsnålt hemmalag

Everton FC gästas av ett Leicester City på uppgång i den 14:e omgången av Premier League. Matchen spelas lördagen den 5 november 2022 med avspark kl 18:30 på Goodison Park.

Everton har inte stått för någon sprudlande offensiv fotboll den här säsongen. Frank Lampard har istället valt att prioritera en solid defensiv och det har man lyckats ganska bra med.

Åtminstone har det slagit väl ut mot de lite mindre skickliga lagen. I tre raka möten mot topplagen Manchester United, Tottenham och Newcastle lyckades man dock inte få med sig någonting. Efter de tre raka förlusterna kunde man dock höja sig och vinna med 3-0 hemma mot Crystal Palace i den senaste hemmamatchen.

Förra helgen blev det sedan mållöst då man gästade Fulham. Det var emellertid en ganska underhållande match där Everton var det laget som kunde vara nöjdast med ett kryss sett till matchbilden.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Tät tillställning

Leicester City kommer visserligen från en förlust hemma mot Manchester City förra helgen, men känslan är ändå positiv. Matchplanen var extremt defensivt orienterad och man höll ihop det på ett bra sätt genom hela matchen. En perfekt slagen frispark av De Bruyne kom dock att fälla avgörande då Man City vann med 1-0.

Dessförinnan hade Brendan Rodgers hållit nollan i tre raka matcher av vilka man vunnit de två föregående mot Leeds och Wolverhampton. Med tanke på hur svajig Leicesters defensiv varit under säsongsinledningen är det stora framsteg man har gjort de senaste veckorna.

Leicester är dock alltjämt under nedflyttningsstrecket, men avståndet upp till Everton är bara tre poäng. Förra säsongens möten mellan de här lagen var jämna. Det blev då 1-1 på Goodison medan Everton vann med 2-1 i Leicester i våras. Faktum är att Leicester inte har lyckats besegra Everton i fem raka möten.

Everton är med sitt snitt på 1.77 mål per match Premier Leagues målsnålaste lag så här långt. Nu ställs de mot ett Leicester som har stramat upp sitt försvarsspel ordentligt på sistone och som, bortsett från en De Bruyne-frispark, har hållit nollan i fyra raka matcher.

Mitt spel blir att det kommer göras under 2.5 mål i den här matchen till 1.84 gånger pengarna hos Lucky Sport.

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 2.5 mål
Odds: 1.84
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: 18:30, lördag 5 november 2022
TV: 
Stream: 

Jämför odds: