Everton

Speltips Everton – Manchester United 9/10: Knepig match

Ett svårslaget Everton välkomnar Manchester United till Goodison Park för en sen match på söndagskvällen.

Everton har gått åt rätt håll under säsongens gång och har genom en stark defensiv lyckats klättra upp till mitten av tabellen. Det kommer inte att bli en lätt match för gästande Manchester United som har blandat och gett under säsongsinledningen.

Frank Lampard hade definitivt sina kritiker inför säsongen, men har trots allt tagit Everton i rätt riktning sedan deras nedflyttningsstrid förra säsongen. Att ett lag i kris ska fixas bakifrån är ett tankesätt som Lampard verkligen har tagit till sig då The Toffees efter åtta omgångar bara har släppt in sju mål, vilket är minst i hela ligan.

Efter att de förlorade sin två öppningsmatcher så följde fyra kryss och i deras två senaste matcher så kom både första och andra vinsten för säsongen. Nu väntar ett tuffare motstånd, men hemma på Goodison Park så har Everton sett bra ut under senare tid.

Lampard lär inte göra några större förändringar från den elva som slog Southampton senast och lär se sin chans att ta poäng av ett lite skakigt Manchester United.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Svårt att veta var man har Manchester United

Manchester Uniteds säsong har verkligen gått upp och ned hittills. Efter ett par katastrofala matcher tidigt så lyckades de rada upp fyra raka segrar och är fortfarande det enda laget som har tagit poäng av serieledarna Arsenal. Riktigt lika bra gick det inte mot ligatvåan Manchester City dock då de föll med 3-6 efter att de lyckats snygga till siffrorna lite på slutet.

Insatsen mot Omonia Nicosia i torsdags gjorde inte heller någon lugnare, trots vinst med 3-2. De behövde hämta upp ett underläge och var långt ifrån i någon toppform. Nu ska man kanske inte ta en sådan match för mycket i beräkning, men ännu har inga tecken på Uniteds fina form innan uppehållet synts till i oktober.

Raphaël Varanes skada är ett tungt avbräck för Manchester United, och han är osäker till spel nu på söndag. Hans frånvaro märktes av mot City senast, men det är såklart en annan femma att ställas mot Everton.

United ses som favoriter inför matchen, men jag är inte helt övertygad om att de kommer att få med sig tre poäng mot ett defensivt väldigt stabilt Everton. Erik Ten Hags United har varit som bäst i omställningar och det kan mycket väl bli tufft att luckra upp detta Everton som lär ha gott självförtroende inför matchen. Det är i min mening ganska bra odds på underspelet här, vilket har suttit i sex av Evertons åtta matcher hittills. För 2.00 gånger pengarna så spelar vi alltså på under 2,5 mål hos Lucky Sports.

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 2,5 mål
Odds: 2.00
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: 20:00
TV: 
Stream: 

Jämför odds: