Speltips Everton – West Ham 18/9: Pressat möte

Axel Sjödin Publicerat: 18 September 2022

Det blir ett ångestladdat möte mellan Everton och West Ham på Goodison Park på söndagseftermiddagen.

Everton - West Ham

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Båda lagen står på fyra poäng vardera efter sex spelade omgångar och pressen växer på att börja plocka poäng. Everton jagar fortfarande sin första vinst på säsongen och West Ham har haft en väldigt motig start i ligaspelet, trots satsningar under transferfönstret inför säsongen.

Det är svårt att veta exakt vad man ska förvänta sig av Everton som chockerande nog på allvar blev indragna i bottenstriden i slutet av den förra säsongen. De är egentligen en alldeles för stor för klubb att slåss så långt ned i tabellen, men Frank Lampard verkar inte ha hittat lösningen på deras problem över sommaren riktigt.

Det har i alla fall gått åt rätt håll under säsongen då de inledde med två förluster och därefter har kryssat fyra raka. Samtliga matcher har varit jämna hittills, men Everton har saknat det lilla extra för att avgöra matcherna och ta tre poäng.

Men senast lär de har varit nöjda med ett kryss då de spelade mållöst mot Liverpool i Merseyside-derbyt efter Jordan Pickfords heroiska insats.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

West Ham borde börja vinna snart

Medan The Hammers har haft svårt i ligaspelet så har de i alla fall kunnat ta ut sin frustration på europeiskt motstånd i Conference League. I Premier League så har de bara mäktat med en enda vinst hittills, medan de ute i Europa har vunnit samtliga matcher än så länge åtminstone.

Den senaste omgången lämnade också en bitter eftersmak för West Ham efter ett väldigt tveksamt bortdömt mål mot Chelsea i matchens slutskede. Det innebar i alla fall fjärde förlusten för säsongen, men sett till hur West Ham trots allt har spelat så borde de verkligen ha kunnat få med sig mycket mer.

Det känns trots allt som en tidsfråga innan West Ham börjar sticka upp i tabellen, vilket man inte riktigt kan säga om Everton. Frågan är bara när och om det hinner bli försent för att lyckas ta ikapp topplagen som redan har börjat dra ifrån West Ham rejält.

På söndag så kommer Everton inte att ha Jordan Pickford som kan rädda dem, då han åkt på en skada, och det ska West Ham försöka se till att utnyttja. Everton var väldigt starka hemma under slutspurten i våras, men vi har inte riktigt fått se samma effekt av hemmaspelet än så länge. Vi spelar därmed på en rak bortaseger för 2.50 gånger pengarna då West Ham trots allt är och ska vara det bättre laget.

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: West Ham vinner
Odds: 2.50
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: 15:15
TV: 
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: