Speltips Fulham Cardiff 10 juli 2020

Speltips Fulham – Aston Villa 20/10: Jämn tillställning

Fulham och Aston Villa möter varandra i ett intressant möte från den nedre halvan med viktiga poäng på spel.

Fulham - Aston Villa

Premier League
Hämta bonus!
18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Spelpaus.se | Endast nya spelare. Få 100% upp till 1 000 kr i bonus på din första insättning. Min. insättning 100 kr. 35x omsättningskrav. Bonusen är giltig i 60 dagar. | Regler & Villkor gäller

Fulham befinner sig på tolfte plats med just tolv poäng efter de tio första omgångarna. Aston Villa har tre poäng färre och är fyra placeringar bakom. Ännu är tabellen väldigt jämn och har inte satt sig riktigt från mitten och nedåt, där dessa båda lag befinner sig.

Hemmalaget Fulham fick en väldigt fin start på säsongen där de överträffade många förväntningar och visade att detta verkligen inte är samma Fulham som var uppe i Premier League för två säsonger sedan. Aleksandar Mitrovic har heller inte gjort någon besviken med sina sju fullträffar såhär långt.

Resultaten har dock avtagit något under de senaste omgångarna och Fulham har börjat sjunka ned till en något mer förväntad tabellposition. Defensiven har varit ett problem och de har dessutom fått klara sig utan Mitrovic i ett par matcher. Nio insläppta mål på de tre senaste ställer väldigt höga krav på offensiven ifall de ska lyckas plocka poäng.

Nu väntar i alla fall tre överkomliga matcher där Fulham är pressade att få med sig något från och först ut är Aston Villa.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Aston Villa har inte levt upp till förväntningarna

Gästernas säsong har knappast varit en dans på rosor hittills. Nio poäng på de inledande tio omgångarna räcker för att, med en poängs marginal, hålla dem ovanför nedflyttningsstrecket. Aston Villa är en klubb med klart högre ambitioner än så, men deras tabellposition är helt klart välförtjänt.

Steven Gerrard sitter väldigt löst på tränarposten och de kommande matcherna kan mycket väl avgöra hans öde i klubben. Under oktober så har de misslyckats med att vinna mot både Leeds och Nottingham Forest och förlorade nu senast i helgen mot Chelsea med 0-2.

Det är framförallt offensivt som Aston Villa har problem, då de inte riktigt har den spets som krävs för att avgöra jämna matcher mot vad som ska vara sämre lag. I nuläget så har de bara mäktat med sju mål, vilket gör dem till nästa sämst i ligan efter Wolverhampton i den statistiken.

Mot Fulhams försvar så kanske de får chansen att snygga till de siffrorna lite, men jag håller fortfarande Fulham som favoriter här. Spelbolagen lutar intressant nog mer åt Aston Villas håll, trots att de ännu inte vunnit en match på bortaplan och inte direkt har gett någon indikation på att formen kommer att vända ännu. Vi spelar därmed att Fulham vinner med pengarna tillbaka vid oavgjort för 2.06 hos Mr Green.

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Fulham – Draw no bet
Odds: 2.06
Bolag: Mr Green
Spelstopp: 20:30
TV: 
Stream: 

Jämför odds: