Fulham

Speltips Fulham – Bournemouth 15/10: Nykomlingsmöte

De båda nykomlingarna Fulham FC och AFC Bournemouth gör upp i den tionde omgången av Premier League. Matchen spelas lördagen den 15 oktober 2022 med avspark kl 16:00 på Craven Cottage.

Fulham FC inledde säsongen piggt, men har tappat lite av sitt positiva momentum på sistone. Man har förlorat tre av sina fyra senaste matcher i Premier League, men placerar sig ändå fortsatt på den övre halvan av tabellen.

Som helhet har Fulham gjort det bra så här långt. Den senaste insatsen i derbyt mot West Ham var dock kanske deras sämsta hittills. Man fick visserligen en bra start men The Hammers kom tillbaka och vände till seger med 3-1.

I sin senaste hemmamatch föll man med hela 4-1 mot Newcastle, men det var en match som präglades av en tidig utvisning på Chalobah. Därtill tvingades Mitrovic utgå skadad och hans betydelse för detta Fulham är tveklöst mycket stor.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Målglada Fulham

Bournemouth ser verkligen ut att ha kommit samman på ett imponerande sätt sedan 9-0-förlusten mot Liverpool. Sedan dess är man obesegrade i fem raka matcher vilken vittnar om att det finns en stark moral och karaktär i det här laget.

Det går heller inte att bortser från Gary O’Neil som tog över rodret efter att Scott Parker fått sparken efter haveriet på Anfield. Han är alltså alltjämt obesegrad och framförallt har han lyckats sätta en solid defensiv struktur.

Därtill har Bournemouth, som sagt, visat prov på en stark mentalitet. I lördags vände man underläge till seger med 2-1 hemma mot Leeds och för inte så längesedan vände man ett 2-0-underläge till seger mot Nottingham.

Bournemouth är därmed en poäng före Fulham inför det här nykomlingsmötet. Förra säsongen var det också jämnt när de här lagen möttes i Championship. Båda matcherna slutade då 1-1.

Bournemouth har nu den bättre trenden, men det är Fulham som gäller som favoriter till omkring 1.89 gånger insatsen. Aleksandar Mitrovic är eventuellt redo för spel och blir det så ökar Fulhams chanser ganska avsevärt.

Fulham är ett målglatt lag och ser vi till deras sex senaste matcher så har båda lagen gjort mål och över 2.5 mål totalt i samtliga. Bournemouth är mer defensivt inriktade, men kommer säkerligen få sina omställningslägen i den här matchen. Mitt spel blir att båda lagen gör mål till 1.78 gånger pengarna hos Lucky Sport.

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: BLGM
Odds: 1.78
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: 16:00, lördag 15 oktober 2022
TV: 
Stream: 

Jämför odds: