Speltips Fulham – Brentford 20/8: Londonderby

Martin Efvergren Publicerat: 20 August 2022

Nykomlingen Fulham tar emot Brentford i den tredje omgången av Premier League. Matchen spelas lördagen den 20 augusti 2022 med avspark kl 16:00 på Craven Cottage.

Fulham – Brentford

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Fulham FC är tillbaka i Premier League efter en imponerande serieseger i Championship förra säsongen. På 46 matcher gjorde man 106 mål och det var inget snack om huruvida man förtjänade uppflyttning.

Marco Silva tog över som manager för Fulham inför förra säsongen och lyckades göra det mesta rätt. Nu är frågan om man har vad som krävs för att hävda sig även på den här nivån.

Av de två inledande matcherna att döma ser det lovande ut. Man har visserligen bara tagit två poäng, men det är två kryss med mersmak. I premiären pressade man Liverpool i en match som slutade 2-2 och i lördags höll man tätt bakåt i ett mållöst bortamöte mot Wolverhampton.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Framåtlutade lag

Brentford var en pigg nykomling förra säsongen och än finns inga tecken på att man har slagit av på takten.

I premiären lyckades man rädda en poäng borta mot Leicester i en match som slutade 2-2. Detta efter att gästerna vänt ett 2-0-underläge i den andra halvleken där Dasilva kvitterade i den 86:e minuten.

Dasilva inledde sedan målskyttet när Brentford, mer eller mindre, förnedrade Manchester United i på hemmaplan lördags. Efter 35 minuter var ställningen 4-0 till hemmalaget och det blev också slutresultatet.

Thomas Franks manskap lär nu komma till den här matchen med ett uppumpat självförtroende efter förra helgens triumf. Trots det är förutsättningarna jämna inför den här matchen där Fulham gäller som knappa favoriter hos spelbolagen.

Brentford gjorde det väldigt bra mot Man United senast, men det går också att argumentera för att det framförallt var de sistnämnda som var dåliga. Hursomhelst känns utgången av den här matchen oviss.

Jag räknar emellertid med att vi får se två lag med gott självförtroende som vill vara framåtlutade. Mycket talar för att det kan bli fartfylld match av det öppnare slaget. Mitt spel blir att det kommer göras över 2.5 mål totalt till 1.93 gånger pengarna hos Lucky Sport.

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Över 2.5 mål
Odds: 1.93
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: 16:00, lördag 20 augusti 2022
TV: 
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: