Speltips Fulham – Brighton 30/8: Fördel bortalaget

Martin Efvergren Publicerat: 30 August 2022

Nykomlingen Fulham tar emot ett formstarkt Brighton & Hove Albion i den femte omgången av Premier League. Matchen spelas tisdagen den 30 augusti 2022 med avspark kl 20:30 på Craven Cottage.

Fulham – Brighton

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Fulham stod för en mycket disciplinerad och väl genomförd insats i derbyt mot Arsenal i lördags. Man blev visserligen, i stunder, ganska tillbakatryckta av en skicklig motståndare, men man visade att man även klarar av att spela en mer riskminimerande fotboll.

Längst fram var Mitrovic en gigant i den här matchen och det var också han som gav laget ledningen. Arsenal skulle dock komma tillbaka och vända till seger med 2-1 efter ett hörnmål i slutminuterna.

Fulham åkte därmed på sina första förlust i Premier League den här säsongen och står kvar på fem poäng efter fyra matcher.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Hatten av för Brighton

Brighton & Hove Albion är däremot alltjämt obesegrade då man, precis som förra säsongen, har inlett på ett imponerande sätt. Om vi räknar in segern i Ligacupen kommer man nu till den här matchen med tre raka segrar och fyra raka hållna nollor.

Att det är svårt att göra mål på Brighton är emellertid inget nytt. Förra säsongen släppte man bara in 44 mål på 38 matcher och den här säsongen har man bara släppt in ett (självmål) så här långt.

I lördags var Brighton återigen stabila då man kunde ta en rättvis 1-0-seger hemma mot Leeds. Därmed står man på tio poäng efter fyra matcher och går nu för att haka på serietoppen.

Att Brighton fortsätter att leverera trots att alla stora spelartapp är förstås oerhört imponerande. Frågan är nu om det räcker för att besegra ett Fulham som också de har gjort det bra inledningsvis.

Till hemmalagets fördel hör att man har en viss Aleks Mitrovic som sett ruggigt stark ut även i Premier League. Den typen av offensiv tyngd har inte Brighton, men jag tror ändå att man har goda chanser att vinna den här matchen tack vare sitt trygga grundspel. Mitt spel blir Brighton 0 (asian handicap) till 1.60 gånger pengarna hos Lucky Sport.

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Brighton 0 (asian)
Odds: 1.60
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: 20:30, tisdag 30 augusti 2022
TV: 
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: