Fulham

Speltips Fulham – Everton 29/10: Målglatt hemmalag

Ett formstarkt Fulham gästas av Everton i den 13:e omgången av Premier League. Matchen spelas lördagen den 29 oktober 2022 med avspark kl 18:30 på Craven Cottage.

Fulham är en pigg nykomling i Premier League. Förra säsongen öste de in mål i Championship och Marco Silvas framåtlutade fotboll har så här långt visat sig vara vägvinnande även på den här nivån.

Nu kommer man till det här mötet med två raka segrar och har därmed närmat sig toppskiktet av tabellen. Förra helgen hamnade man i underläge i bortamötet mot Leeds, men man kunde vända och vinna med 3-2 i en match som var väldigt intensiv och fartfylld.

I sin senaste hemmamatch kunde Fulham besegra Aston Villa med 3-0 och när man nu gästas av Everton på lördagskvällen behöver man inte tvivla på hemmastödet.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Everton bjuder upp till dans

Om Fulhams främsta styrka är deras offensiva spel så har Everton lagt det mesta av sitt fokus på att vara kompakta bakåt på sistone. Det gav resultat på så vis att man gick obesegrade i sex raka ligamatcher.

Men efter den sviten åkte Everton på tre raka förluster mot Manchester United, Tottenham och Newcastle. I lördagens hemmamöte mot Crystal Palace var det tydligt att Frank Lampard beordrat en mer offensivt inriktat matchplan och det gav utdelning direkt. Detta då Calwert-Lewin äntligen var tillbaka och gjorde mål redan i den elfte minuten. Det bar sedan väg för en välbehövlig 3-0-seger till Everton.

Det brukar bli öppna matcher när Fulham är involverade och jag tror inte att Everton tar sig an en nykomling med taktiken att parkera bussen. Båda lagen gjorde tre mål senast och jag finner anledning att tro att det kan göras ett par mål även i den här matchen.

Det har gjorts över 2.5 mål i 11 av Fulhams 12 ligamatcher så här långt. Mitt spel blir att det kommer göras över 2.5 mål totalt även i den här matchen till 1.87 gånger pengarna hos Lucky Sport.

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Över 2.5 mål
Odds: 1.87
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: 18:30, lördag 29 oktober 2022
TV: 
Stream: 

Jämför odds: