18 februari 2020 Atlético Madrid Liverpool Speltips

Speltips Fulham – Liverpool 6/8: Klasskillnad

Nykomlingen Fulham får inte en lätt start på säsongen då Liverpool gästar Craven Cottage tidigt under lördagen.

Säsongens första lördagsmatch utspelar sig mellan Liverpool, som slutade tvåa förra säsongen, och nykomlingarna Fulham som dominerade i Championship och toppade andraligan under fjolårssäsongen.

Liverpool är de klara favoriterna i denna match, med ett lag som tillhör den absoluta toppen i världen. Det var snack om trippeln förra året, men de räckte inte till mot Manchester City i ligastriden och föll tillslut i Champions League-finalen mot Real Madrid, vilket gjorde att en annars fantastisk säsong slutade med viss besvikelse.

Liverpool har förvisso blivit av med sitt stjärnskott, Saido Mané som har frälst laget de senaste åren, men desto mer exalterande för Liverpool-supportrarna är att man värvat anfallaren Darwin Núñez från Benfica som gjort har 47 mål på de senaste 84 matcherna i Benfica-tröjan och dessutom redan har hunnit göra mål på Manchester City i en vänskapsmatch.

De har dock haft en del problem med skador redan innan säsongen har börjat då Alex Oxlade-Chamberlain har åkt på en sträckning i låret och förväntas vara tillbaka först i oktober, detsamma gäller Diogo Jota som förväntas vara tillbaka inom några veckor.

PROVA BETSSON – FÅ 100 KRONOR BONUS! Det populära spelbolaget Betsson är kända för sina höga odds, boostade oddsmarknader och roliga tävlingar. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos betsson!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Fulhams naiva spelstil kan mycket väl straffa sig i Premier League

Fulham är återigen tillbaka i Premier League efter ännu en kort sejour nere i Championship. De tillhör den skara klubbar som känns aningen för vassa för Championship, men för svaga för Premier League. Men under fjolårssäsongen så övertygade de verkligen och slog flera rekord. 106 mål framåt under säsongen där serben Aleksandar Mitrovic stod för smått osannolika 43 (!) av dessa.

Deras spelstil där de har dominerat och kört över motståndet i många fall kommer dock inte att fungera lika bra i Premier League. Ifall de spelar på samma sätt som under fjolåret så lär de bli överkörda av lag som Liverpool, då det är naivt att tro att de kan bjuda upp till spel mot några av världens bästa klubbar.

Det är inte heller lätt att helt byta spelsätt mellan säsongerna, men det finns kanske ett bakomliggande mönster till varför en klubb som Fulham ständigt åker upp och ned i divisionerna. Mitrovic lär inte ha samma framgång i Premier League, men är onekligen ett farligt anfallsvapen oavsett. Jag tror att detta kan bli en målrik historia då Fulham utsätts för ett riktigt elddop och jag landar därmed i ett spel på över 3,5 mål för 2.27 gånger pengarna hos Betsson.

  Rygga spelet hos betsson – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Över 3,5 mål
Odds: 2.27
Bolag: Betsson
Spelstopp: 13:30
TV: 
Stream: 

Jämför odds: