Fulham

Speltips Fulham – Newcastle 1/10: Pigga nykomlingar

Fulham FC tar emot Newcastle United i den åttonde omgången av Premier League. Matchen spelas lördagen den 1 oktober 2022 med avspark kl 16:00 på Craven Cottage.

Nykomlingen Fulham varit en positiv överraskning i Premier League så här långt. Efter sju spelade matcher har man tagit elva poäng och har därmed häng på topplagen i tabellen.

På de fyra senaste omgångarna har Fulham vunnit och förlorat varannan match. Det får ändå sägas vara en bra resultatrad med tanke på att man ställts mot både Arsenal och Tottenham på bortaplan där man förlorat bägge med uddamålet.

I den senaste matchen innan landslagsuppehållet kunde man besegra Nottingham Forest med 3-2 på bortaplan och i sin senaste hemmamatch slog man Brighton med 2-1.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Newcastle behöver vinna

Newcastle United har tagit stora kliv i rätt riktning sedan Eddie Howe (och sedermera de saudiska ägarna) tog över rodret. Samtidigt har förväntningarna och kraven höjts och nu kommer man till den här matchen med sex raka ligamatcher utan vinst bakom sig.

Newcastle vann i premiären hemma mot Nottingham, men därefter har man radat upp fem kryss och en förlust. De två senaste hemmamatcherna har man lämnat med besvikelse då man bara har fått med sig oavgjort från mötena mot Crystal Palace och Bournemouth.

Den taktiska organisationen har emellertid varit stabil, men den offensiva x-faktorn har saknats. Det beror till stora delar på att man har haft en del skadeproblem. Till raden av skadade spelare kan nu också Alexander Isak läggas. På så vis kom ändå landslagsuppehållet lägligt då spelare som Wilson och Saint-Maximin har kommit allt närmare en comeback.

Trots att Fulham poängmässigt gjort det bättre än Newcastle samt har hemmaplan så är det ändå Newcastle som gäller som favoriter inför den här matchen. Till skillnad från Newcastle har Fulham också en anfallare i Mitrovic som är skadefri och till synes ostoppbar för tillfället.

Eddie Howe och hans manskap behöver börja vinna matcher och de lär inte vara nöjda med ännu ett kryss i den här matchen. Nu ställs man mot ett Fulham som har övertygat och som bara har gått mållösa från en match så här långt. Jag tror att dessa förutsättningar kan borga för en öppen och underhållande match. Mitt spel blir att båda lagen gör mål till 1.72 gånger pengarna hos Lucky Sport.

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: BLGM
Odds: 1.72
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: 16:00, lördag 1 oktober 2022
TV: 
Stream: 

Jämför odds: