27 oktober 2017 Leeds Sheffield United

Speltips Leeds – Aston Villa 10/3: Pressat hemmalag

Leeds har dragits in i bottenstriden på riktigt då de möter Aston Villa på Elland Road under torsdagens sena matchstart.

Förtroendet för Marcelo Bielsa blev tillslut förbrukat efter en period där Leeds har varit i fritt fall i tabellen. Det pigga och anfallsglada Leeds från förra säsongen har inte gått att känna igen alls under stora delar av säsongen och efter 0-6 mot Liverpool och 0-4 mot Tottenham så fick det räcka för Bielsa.

Jesse Marsch tar tagit över tränaruppdraget i klubben och förbereder sig inför sin andra match vid rodret mot Aston Villa. Han inledde sitt uppdrag vid sidlinjen med en förlust borta mot Leicester där Leeds trots allt skapade mest men föll med 0-1 tillslut.

Deras ineffektivitet framför mål straffade sig senast och har blivit ett stort problem då de inte har lyckats göra mål på fyra av de fem senaste matcherna. Patrick Bamford som glänste under fjolårssäsongen har mestadels varit skadad än så länge, men satt på bänken senast och kan nog vara spelklar mot Aston Villa – ett mycket välkommet besked för Marsch.

Leeds har nu bara två poäng ned till Burnley under strecket och är pressade att börja plocka poäng. Aston Villa lär inte bli en lätt motståndare, men det gäller verkligen att de tar sina chanser mot Norwich och Watford som är kvar på spelschemat.

ETT AV SVERIGES HETASTE SPELBOLAG JUST NU! Vi har gjort en bedömning av alla nya spelbolag och insett att CampoBet är svaret för den som vill prova ett nytt, hett spelbolag i Sverige. Nya kunder får dessutom 100 kronor i bonus. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos campobet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Aston Villa såg riktigt bra ut i helgen

En av ligans mest svårlästa klubbar under säsongen har varit Aston Villa som verkligen har blandat och gett i sina prestationer. Bara nu på senare tid så har de åkt på två raka 0-1-förluster mot Newcastle och Watford för att följa upp det med övertygande segrar mot Brighton med 2-0 och nu Southampton senast som de körde över med hela 4-0.

Uppvisningen mot Southampton senast var en av deras bästa prestationer under säsongen och med en rätt skadefri trupp så lär Steven Gerrard knappast försöka ändra på någonting i startelvan jämfört med den senaste matchen.

Aston Villa har fortfarande inte vunnit tre raka under något skede av säsongen och har minst antal kryss i hela ligan. Det är ofta allt eller inget för Aston Villa, men efter helgens överkörning så är det svårt att inte tro på dem mot ett krisande Leeds.

Senast lagen möttes i början av februari så slutade det 3-3 i en spännande match. Det råkar också vara senaste gången som Leeds tog poäng i ligaspelet. Trots att Leeds har fördel av hemmaplan den här gången så är det svårt att inte lockas av de 2.57 gånger pengarna som Campobet erbjuder för bortasegern här med lagens form i åtanke.

  Rygga spelet hos Campobet – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Aston Villa vinner
Odds: 2.57
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 20:45
TV: 
Stream: 

Jämför odds: